До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нікого зайвого: скільки гостей буде на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл

За інформацією Кенсінгтонського палацу, на весілля принца Гаррі та Меган Маркл, яке відбудеться 19 травня вже запрошено 600 гостей. Для більшості це здається великим весіллям, але, за королівськими мірками, розмах заходу досить скромний.

Наприклад, принц Вільям і Кейт Міддлтон на своє весілля запросили 1900 гостей, а королева Єлизавета II і принц Філіп одружилися в присутності 2000 гостей. Чому така різниця?

Реклама

Перш за все, "скромна" церемонія пов'язана зі спадковим становищем Гаррі. Він шостий в черзі на трон, і зрозуміло, що його весілля не таке величне, як у його старшого брата, який до корони набагато ближче. Коли Вільям і Кейт пов'язували себе узами шлюбу, вони були зобов'язані запросити дипломатів з усього світу, Гаррі і Меган не повинні цього робити і не будуть: "Було вирішено, що офіційний список політичних лідерів – як у Великобританії, так і за кордоном – не є для принца Гаррі і пані Маркл обов'язковим", – заявив представник Кенсінгтонського палацу. У перекладі з дипломатичної мови це означає, що Тереза ​​Мей, Дональд Трамп, Мішель і Барак Обама не позначені в примусовому списку гостей. І це значно спрощує підготовку до заходу.

Друга причина – місце проведення. Вілл і Кейт одружилися у Вестмінстерському абатстві, місткість якого становить 2000 осіб. А для коронації простір здатні переобладнати для 8000 осіб. Каплиця Святого Георгія у Віндзорському замку, де відбудеться вінчання Гаррі і Меган, вміщує тільки 800. Таким чином, менший список гостей був в цьому випадку справжньою необхідністю.

Ближче до вечора запрошених буде ще менше – на вечірньому прийомі в Frogmore House буде всього 200 людей. І це справді ексклюзивно.

За матеріалами Vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.