До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про весілля принца Гаррі і Меган Маркл: тільки факти

Королівська родина, вся Британія і цілий світ готуються до головного весілля цього року принца Гаррі і його коханої Меган Маркл. Навколо цього свята вже ходить безліч чуток Vogue.ua зібрав тільки достовірні факти.​

Принц Гаррі та Меган Маркл

КОЛИ: Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться 19 травня опівдні. Це буде субота, а британські таблоїди жартома вже пишуть, що понеділок, 21 травня треба оголосити вихідним днем – все-одно на роботу ніхто не вийде, всі святкуватимуть чи обговорюватимуть.

Реклама

ДЕ: Відбудеться церемонія одруження в каплиці Святого Георга в Віндзорському замку. Це важливе для всієї королівської сім'ї місце – тут хрестили принца Георга, сина герцогів Кембриджських, Вільяма і Кетрін, а принц Чарльз і герцогиня Корнуольська отримали тут благословення на шлюб. Повінчає пару в каплиці настоятель Віндзорського собору, сімейний священик британської королівської сім'ї Девід Коннер. Після церемонії (близько 13.00) молодята покинуть замок на кареті і вирушать на прогулянку – виїдуть через ворота Castle Hill та проїдуть уздовж вулиці High Street через Windsor Town.

ГОСТІ: Відомо, що королівська сім'я вже запросила близько 2500 людей, які зможуть потрапити на територію Віндзорського замку і спостерігати там за проїздом молодят на кареті, а також гостями їхнього весілля. Місця між цими щасливчиками поділені таким чином: 1200 – представники громадськості з усіх куточків Сполученого Королівства, 200 – учасники благодійних і громадських організацій, якими займаються Гаррі і Меган, 100 – учні двох місцевих шкіл: Святого Георга і Королівської школи, 610 – члени громади Віндзорського замку, 530 – представники королівського домашнього господарства. Також відомо, що сама каплиця вміщує лише 800 осіб.

РОЗСАДЖЕННЯ: Через те, що принц Гаррі лише шостий в черзі на королівський престол, то його весілля обіцяє бути менш формальним, ніж навіть його старшого брата Вільяма. Стосується це і розсадження гостей, яким займатиметься компанія The Lord Chamberlain's Office, що допомагає в організації найбільших і найважливіших заходів королівської сім'ї.

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ: Найімовірніше на торжестві буде одразу два весільних торти – офіційний і неофіційний. Перший розріжуть на шматки і відправлять гостям як сувенір, а другий з'їдять безпосередньо на весіллі. Торти приготує відома в Лондоні кондитер, Клер Птак, і вона вже почала над ними працювати.

ВЕСІЛЬНА СУКНЯ: Звичайно, що відповідь на це питання стане відома лише 19 травня, але припущення вже є. По-перше, це модний Будинок Ralph&Russo – єдина британська марка, яка показує колекції на Тижні високої моди в Парижі і саме її сукню Меган Маркл вибрала для перших офіційних фото. Також поширилися чутки, що це може бути ізраїльський бренд весільних вбрань Inbal Dror.

Принц Гаррі та Меган Маркл в сукні Ralph & Russo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.