До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Без макіяжу: Дженніфер Лопес поділилася ранковим селфі в Instagram

Після насиченого року, коли Дженніфер Лопес встигла стати зіркою показу Versace, була номінована на "Золотий глобус" за роль у фільмі "Шахрайки з Волл-стріт" (2019) і стала запрошеною ведучою Супербоулу, артистка використовує режим самоізоляції як можливість розслабитися й відпочити в компанії нареченого Алекса Родрігеса та своїх 12-річних близнюків Макса й Еммі. Нині Лопес проводить дні в Гемптонсі: купається в басейні, тренується й танцює під останні світові гіти.

Останнє Селфі Лопес в її Instagram надихає на участь у челенджі "я-маю-такий-вигляд-прокинувшись" у соціальних мережах. "Доброго ранку всім! #MorningFace", — так зірка підписала своє селфі, де вона в затишному халаті без макіяжу. (І, так, на очах Лопес видніються сліди залишків лайнера; мабуть, навіть вона дуже втомилася, щоб зробити глибоке очищення перед сном.) Природно, шанувальники Лопес в Instagram і Twitter швидко зреагували на обличчя кумира без макіяжу й почали ділитися своїми гарними, не дуже й навмисно потворними селфі з гештегом #MorningFace — за цим дуже весело спостерігати.

Реклама

Безсумнівно, тривале перебування 51-річної жінки в спокійному місці на Лонг-Айленді допомагає їй мати такий гарний вигляд. "Ледачі літні дні", — підписала вона світлину з пишним зеленим кущем і галявиною, залитою сонячним світлом, біля власного будинку Water Mill, який купила 2013 року. На території в три гектари зірка має вісім спалень, власний спа-центр, турецьку лазню і басейн з підігрівом — Лопес часто публікує фото, на яких вона працює в саду, перш ніж вирушити всередину й потішити себе приємними процедурами.

Текст: Hayley Maitland

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.