До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому Біллі Айліш одягається як Адам Сендлер

Адам Сендлер, можливо, не та людина, яка спадає на думку, коли йдеться про модні тенденції. Проте, його стиль заслуговує на визнання. Озброєний шортами вільного крою розміру парашута, футболками з цікавими принтами, улюбленими зношеними баскетбольними кросівками та банками з-під огірків марки B&G, які він носить як ультрамодні сумки, 57-річний актор став своєрідною іконою стилю. В епоху, коли Тімоті Шаламе та Баррі Кеоган вражають публіку блискучими халтертопами та оголеними торсами на червоній доріжці, Сендлер пропонує власний, розслаблений погляд на моду. Немає сумнівів, що він із задоволенням носить цей одяг й не прагне потрапити до списків найкраще вдягнених. Його стиль — це комфорт, індивідуальність та впевненість у собі, що робить його справжнім трендсеттером по-своєму.

Біллі Айліш
Біллі Айліш

Реклама

Біллі Айліш, схоже, на інтуїтивному рівні розуміє цей підхід. Погляньте на її кепки, натягнуті козирком назад, баскетбольні майки гігантських розмірів та шорти до середини гомілки, які стали відображенням її чарівно-недбалого стилю. Айліш завжди віддавала перевагу об'ємному одягу, що, за її словами, є своєрідною відповіддю на нав'язливу увагу ЗМІ до жіночого тіла. Цікаво, що стиль Адама Сендлера, який нагадує спортивного тренера чи вчителя фізкультури з 1990-х, також вплинув на її образ. Вона, мабуть, єдина попзірка, яка готова носити футболки з кумедними написами, на кшталт I have the dick, so I make the rules.

Біллі Айліш
Біллі Айліш

Вплив цього тренду можна було споглядати й цими днями, коли Біллі сфотографували під час прогулянки Парижем. На співачці був величезний блейзер, футболка з носорогом, шорти до середини гомілки та скейтбординг кросівки éS. Вона прямувала на презентацію свого альбому, але водночас мала такий вигляд, ніби могла б позувати на премʼєрі фільму "Щасливчик Гілмор" 1996 року.

Десь у 2021 році унікальний стиль Адама Сендлера отримав офіційне визнання. Його імʼя стало найпопулярнішим запитом у категорії "мода знаменитостей" в Google, а відеоролики з ним набирали мільйони переглядів у TikTok. Ліана Сатенштайн, авторка журналу Vogue та ведуча шоу NeverWorns, написала статтю, присвячену його стилю. Бренд Praying фотошопив обличчя Сендлера на своїх рекламних зображеннях у соціальних мережах. А відомий Instagram-бренд Old Jewish Men випустив спеціальні Sandler Shorts – величезні шорти, які рекомендується купувати на кілька розмірів більшими. Він ставить комфорт на перше місце і не боїться цього демонструвати. І в цьому ставленні є щось справжнє та привабливе. Адже зовсім не обовʼязково виглядати ідеально, щоб бути успішним у своїй справі.

Адам Сендлер
Адам Сендлер

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.