До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс стали батьками вчетверте

Ще одна зіркова пара відзначає поповнення у своїй родині. БлейкЛайвлі та Раян Рейнольдс вчетверте стали батьками. Про це Блейк повідомила своїм підписникам у жартівливій формі в Instagram цієї неділі, поділившись світлиною, на якій вона позує без живота поряд із чоловіком і його мамою. "PuppyBowlSunday 2023, була зайнята" , — написала Лайвлі.

БлейкЛайвлі та Раян Рейнольдс познайомилися у 2010 році, а 2012 року таємно одружилися. У пари вже є спільні дочки: семирічна Джеймс, шестирічна Інес та трирічна Бетті. Вперше стало відомо про четверту вагітність Лайвлі у вересні 2022 року, коли вона зʼявилась на червоній доріжці в золотій мінісукніValentino з блискітками, яка підкреслила округлий живіт. Раніше Раян Рейнольдс висловлювався про вагітність дружини. Він тоді зазначив, що може народитись і четверта дівчинка. "Це буде безумство! Ми дуже схвильовані. Я навіть ще не знаю, хлопчик це чи дівчинка. Тож, побачимо", — висловився актор. Сподіваємося, що в пари все ж таки народився довгоочікуваний хлопчик.

Реклама

Блейе Лайвлі і Райан Рейнольдс
Блейе Лайвлі і Райан Рейнольдс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.