До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Гадід і її новий хлопець — найпалкіша пара в Каннах

Белла Гадід ретельно приховує своє особисте життя від шанувальників, однак днями топмодель вирішила поділитися романтичним кадром зі своїм коханим. Белла опублікувала серію знімків, зроблених під час Каннського кінофестивалю, останнім з яких був кадр з її новим бойфрендом — Марком Кальманом. Закохані стояли на балконі обійнявшись і цілувалися. "Час мого життя. Здорова, в робочому режимі й кохана", — стисло підписала знімок Белла.

Белла Гадід і Марк Калман

Офіційно свій роман пара ще не підтвердила, оскільки на червоній доріжці Каннського кінофестивалю модель з’являється одна, але шанувальники зірки впевнені, що між Беллою і Марком є ​​щось більше, ніж просто дружба. Незабаром після допису Гадід папараці закарбували закохану пару на одному з пляжів Франції, де вони весело проводили час разом зі своїми друзями. Белла й Марк купалися в морі та стрибали зі скелі, а потім Марк дбайливо вкривав дівчину рушником.

Реклама
Белла Гадід і Марк Калман
Белла Гадід і Марк Калман
Белла Гадід і Марк Калман

Новий хлопець Белли Гадід — артдиректор, який багато років працював з Тревісом Скоттом. Марк Калман добре відомий своєю роботою зі Скоттом у музичній індустрії та має великий сайт-портфоліо, на якому представлені різні проєкти: від обкладинок альбомів для Скотта до брендингу Milk Studios — однієї з головних локацій на Тижні моди в Нью-Йорку.

Белла Гадід і Марк Калман
Белла Гадід і Марк Калман
Белла Гадід і Марк Калман

Однак ходять чутки, що роман Белли й Марка почався ще рік тому в період локдауну, що допоміг приховати їхні стосунки від папараці й шанувальників. На одному зі знімків, датованому липнем 2020 року, Белла Гадід на передньому плані йде Нью-Йорком, а ззаду на знімку можна розгледіти Марка Калмана. Подібні кадри з’являлися впродовж усього року, коли ніхто ще не здогадувався про їхній роман. За останні кілька місяців стосунки пари стали серйознішими, тож модель вирішила поділитися спільним кадром в Instagram. "Белла вдячна за всю підтримку, яку отримує, і дуже втішена, що їхній роман вже не таємниця, тому що вона так пишається ним і хоче показати його світу", — поділилося джерело.

Белла Гадід і Марк Калман, липень 2020 року
Белла Гадід і Марк Калман, листопад 2020 року

5 червня топмодель бачили за обідом зі своїм коханим, а всього чотири дні по тому — за вечерею на терасі ресторану LouLou в Парижі. Крім того, під час Каннського кінофестивалю папараці закарбували Беллу й Марка на борту крихітного надувного човна в Антібах у мить поцілунку.

Белла Гадід і Марк Калман
Белла Гадід і Марк Калман

Нагадаємо, що раніше Белла зустрічалася з музикантом The Weeknd. У 2016 році вони з’явилися на червоній килимовій доріжці премії "Ґреммі", але до листопада того ж року пара розійшлася через напружені графіки й жорсткі робочі зобов’язання. У травні 2018 року вони відновили стосунки, але наступного року знову повідомили про розрив.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.