До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Белла Гадід у сукні Schiaparelli з нової кутюрної колекції

З 6 по 17 липня на французькому Лазуровому узбережжі триває 74-й Каннський кінофестиваль — перший з початку пандемії потужний захід, який планує відвідати багато хто із зіркових гостей. За минулий тиждень на червоній килимовій доріжці фестивалю знаменитості продемонстрували яскраві образи. Проте мода в Каннах починається тоді, коли на кіноперегляди прибувають супермоделі.

Белла Хадид во время 74-го Каннского кинофестиваляБелла Гадід під час 74-го Каннського кінофестивалю

Белла Гадід продемонструвала весь гламур haute couture на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Вона з’явилася не просто у вечірній сукні, а в сміливому вбранні з осінньо-зимової кутюрної колекції Деніела Роузберрі для Schiaparelli, прем’єра якої відбулася всього шість днів тому в межах Тижня високої моди в Парижі. Перебуваючи в Каннах, Гадід ненадовго вирушила до столиці Франції, щоб відвідати шоу Balenciaga і, ймовірно, в останню хвилину потрапила на примірювання в Schiaparelli.

Реклама
Schiaparelli Couture осень-зима 2021/2022Schiaparelli Couture осінь-зима 2021/2022

В основі образу — довга обтисла чорна сукня, головний акцент у ній — одна зі скульптурних прикрас Роузберрі (що стали його візитною карткою в легендарному французькому Домі) у вигляді бронхів, виготовлена з позолоченої латуні.

Белла Хадид во время 74-го Каннского кинофестиваляБелла Гадід під час 74-го Каннського кінофестивалю

Те, що Гадід вибрала один з найавангардніших образів колекції, не викликає подиву. Попри те, що модель — одна з найупізнаваніших особистостей у світі моди, вона ніколи не цурається підтримки дизайнерів, творчість яких імпонує їй.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.