До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Ангел" Victoria's Secret Ромі Стрейд вагітна

Нідерландська супермодель і "ангел" Victoria's Secret Ромі Стрейд уперше стане мамою. Радісну новину дівчина повідомила в себе на сторінці в Instagram, опублікувавши знімок з уже округлим животом. Крім того, Ромі поділилася відвертими подробицями своєї проблеми, через яку вона не могла завагітніти впродовж двох років — дівчині поставили синдром полікістозних яєчників.

Супермодель Ромі Стрейд і її коханий Лоренс ван Ліувен

"Два роки тому лікарі поставили мені синдром полікістозних яєчників після відсутності менструації впродовж семи років. Я була спустошена, тому що стати мамою й створити сім’ю з Лоренсом — моя найбільша мрія. Я була так налякана, що ніколи не зможу цього зробити, адже мені сказали, що природним способом заводити дітей буде складніше... Тоді я почала досліджувати СПКЯ і дійшла висновку, що мій випадок нетиповий. Причиною моїх бід став стрес, у якому постійно перебувало моє тіло", — написала Ромі в Instagram.

Реклама
Супермоделі Ромі Стрейд і Тайлор Гілл

Також Ромі зізналася, що ніколи не відчувала, що перебуває в стресі, але її організм постійно боровся через графік життя: постійні перельоти, які збили біоритми, щоденні тренування й обмеження в харчуванні призвели до розвитку синдрому полікістозних яєчників. "Я думаю, що надто тиснула на своє тіло. Мені бракувало ваги, щоб організм функціонував належним чином і міг витримувати постійні подорожі... Я зробила висновок, що мені варто менше тренуватися так інтенсивно, не обмежувати себе в харчуванні, частіше відпочивати й дбайливіше ставитися до себе", — додала Ромі.

Супермодель Ромі Стрейд і її коханий Лоренс ван Ліувен

Ромі також розповіла, що спробувала деякі натуральні домішки й голкорефлексотерапію. Вона стала більше часу проводити з родиною в Нідерландах, адже Ромі дуже сімейна людина. Унаслідок у неї нормалізувався цикл, після чого вона дізналася, що скоро стане мамою. "Мені хочеться сказати жінкам, які намагаються завагітніти: вірте в себе, будьте ласкаві до себе й свого організму, не давайте змоги поганим думкам опанувати вас", — побажала Ромі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.