До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 модних елементів стилю Вікторії Бекхем

Вікторія Бекхем — одна з найвпливовіших особистостей нашого покоління. Британська співачка, яку швидко помітили під псевдонімом Posh у період SpiceGirls, виділялася своєю сексуальністю, особливо характерною для 1990-х років (вона носила плісировані мініспідниці, кроп-топи та навіть сукні без бретельок). Але відтоді, як вона запустила свій однойменний бренд на зорі 2010-х років, її гардероб став ще більш вишуканим, а отже, прискіпливим. Тепер Вікторія віддає перевагу брючним костюмам бездоганного крою, довгим сукням пудрових кольорів і навіть ніжним шовковим блузам. Кожна колекція Вікторії базується на її особистому стилі, певні предмети та аксесуари стали вже її фірмовими елементами. Згадаємо, зокрема, чорні сонцезахисні окуляри-маски, за якими вона ховається під час кожного свого виходу, туфлі на підборах, штани з защипами, які вона має в багатьох різних кольорах, або сукні зі зборками. З огляду на це, ми зібрали 9 найголовніших речей у стилі Вікторії Бекхем.

Светр з високим горлом

Він є практично в кожній осінньо-зимовій колекції її бренду і також щороку прикрашає її особистий стиль. Cветр з високим коміром є одним із головних стилістичних прийомів дизайнерки, яка часто носить його з штанами-палацо і довгими прямими спідницями.

Реклама

Костюмні штани

Штани із защпами, раніше які носили лише чоловіки, зайняли особливе місце в гардеробі англійки. Вікторія є прихильницею офісного одягу, отже такі штани ідеально вписуються в її гардероб.

Сонцезахисні окуляри-маски

Сонцезахисні окуляри-маски – найулюбленіших аксесуар Вікторії, який вона практично ніколи не знімає. Незалежно від рівня сонячного світла Бекхем завжди доповнює свій образ великими окулярами

Картатий блейзер

Замість класичного чорного блейзера спробуйте додати до свого гардеробу сміливу картату модель, надихнувшись стилем Вікторії Бекхем.

Обʼємне пальто в принт "ялинка"

Невід’ємна зимова річ в гардеробі Вікторії Бекхем це пальто великого крою з принтом у вигляді "ялинки".

Асиметрична сукня

Задовго до того, як тренд на одне плече повернувся на модного списку, Вікторія Бекхем зробила асиметричні сукні обов’язковим елементом свого вечірнього гардеробу.

Шовкова блуза

Тренд на тиху розкіш, який широко поширений на даний момент, обожнює і Вікторія Бекхем. Вона вибирає шовкові блузи в своєму стилі, іноді з коміром-бантом, іноді надзвичайно прості. Вона поєднує блузи зі спідницями-олівцями або штанами з защипами.

Монохором

Досконала в мистецтві вдосконалення своїх нарядів до найдрібніших деталей, дизайнерка регулярно вибирає монохромні образи у мінімалістичному стилі.

Чорна сукня зі зборками

Сукня з драпуванням, що підкреслює силует, цього літа була особлива популярна завдяки колекції VictoriaBeckham весна-літо 2023. Зірки з усього світу носили сукні зі зборками і Вікторія теж не виключення з правил. Її регулярно бачили в цьому модному образі – Вікі зробила ставку саме на чорний колір.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.