До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається модний гардероб Дуа Ліпи

Стиль популярної попзірки Дуа Ліпи завжди виражається в яскравих барвах. Чи то рожеві лелітки Valentino, чи то яскраво-жовтий комплект Diesel, ви завжди можете розраховувати на те, що Ліпа запропонує бажану ін’єкцію ностальгії за яскравими нульовими. Вона завжди готова до експериментів і шанувальники артистки це обожнюють.

З нагоди дня народження іменинниці Дуа Ліпи, Vogue.ua розповідає, з чого складається гардероб нової ікони моди — від суконь зі сміливими вирізами до високих підборів.

Реклама

"Голе" вбрання

Британська співачка Дуа Ліпа не має упереджень щодо напівпрозорих речей. У гардеробі зірки можна часто помітити "голі" сукні та брючні костюми з тонкої сітки. Так, з нагоди свого туру Future Nostalgia, Ліпа вдягнулася в чорну мінісукню в сіточку, розшиту срібними блискітками, й доповнила вбрання чорними шкіряними чоботами Balenciaga. Не можливо забути і її напівпрозору сукню з прем'єри "Барбі".

Ефектні вирізи

Спокусливі вирізи – другий улюблений стилістичний прийом Дуа Ліпи. Незалежно від погоди, зірка знаходить спосіб вписати образи з ефектними вирізами у свій гардероб. Улітку 2021 року Ліпа продемонструвала найсексуальнішу сукню сезону – образ з відкритою спиною. Відверту сукню від ліванського дизайнера Елі Мізрахі, креативного директора бренду Mônot, модниця доповнила мереживними стрингами Savage x Fenty з металевим логотипом на попереку. Ба більше, в гардеробі Ліпи часто можна побачити обтислі комбінезони й сукні по фігурі з численними вирізами.

Топи в стилі Y2K

Якщо вам до душі стиль Y2K, то гардероб Дуа Ліпи – найкращий приклад того, як носити його в повсякденному житті. Співачка вміло комбінує короткі топи, що відкривають лінію преса, з утилітарним денімом. Так, в Instagram-акаунті зірки можна знайти короткий джинсовий топ у формі метелика Blumarine, що є одним з головних елементів, які втілюють епоху нульових. Також модниця обожнює боді з вирізами, топи-галтери та блузи із зав’язками на грудях.

Трикотажні дуети

Окрім спокусливих суконь, гардероб Дуа Ліпи складається із затишних трикотажних костюмів. Зручні та практичні в’язані дуети модниця носить як у повсякденних міських образах, так і вдягає на вечірки. В Instagram Дуа Ліпа показала трикотажний сет Chanel, позуючи зі своїм цуценям Декстером, помаранчевий спідничний комплект у парі з козаками та чорний спідничний костюм, прикрашений стразами.

Стиль препі

Стиль препі займає одну з головних позицій у гардеробі британської співачки. Дуа Ліпа легко міксує білі сорочки з об’ємними джемперами, вдягає романтичні сукні з відкладними комірами та комбінує спідниці в складку з брогами й шкарпетками. Серед останніх її виходів: чайна сукня Marc Jacobs у поєднанні з масивними черевиками Dr Martens та сумкою Mowalola, джемпер Burberry в парі із сорочкою та плісована спідниця Chopova Lowena із сірим трикотажем, шарфом Balenciaga x Gucci та чорними чоботами до колін.

Ультрависокі підбори

З минулого року в моду повернулося взуття на масивній платформі й високих підборах. Така модниця, як Дуа Ліпа, не могла проґавити цього знакового тренду. Їй відразу припало до смаку взуття на захмарних підборах, що потребує вміння балансувати. Дуа Ліпі це легко вдається. В її арсеналі є чорні чоботи на прозорій платформі, туфлі Valentino у відтінку фуксії, фіолетові мюлі The Attico та туфлі зі стразами GCDS.

Широкі штани

У своєму повсякденному житті Дуа Ліпа тяжіє до комфорту та зручності. Дівчина часто вибирає вільні штани, що не обмежують рухів, які вона комбінує з обтислими топами й об’ємними куртками. Особливо співачка любить носити широкі штани-карго з великими накладними кишенями, які органічно вписуються в її стиль. Зірка поєднує штани в стилі мілітарі з базовими лонгслівами, кросівками та спортивними жилетками.

Любов до бренду Versace

Якби треба було вибрати тільки один бренд, який Дуа Ліпі довелося б носити все життя, то вона, найімовірніше вибрала б одяг Versace. Гламурна естетика марки та бачення Донатели Версаче найбільше подобаються співачці. У березні 2021 року на церемонії вручення премії "Ґреммі" Дуа Ліпа зявилася в напівпрозорій рожевій сукні Atelier Versace, повністю вкритій кришталевою сіткою, а кількома днями пізніше одягла мінісукню Versace, яка була вкрита метеликами та блискітками. Це вбрання нагадало відомий вихід Наомі Кемпбелл у 1999-му. Результатом цих теплих взаємин стала спільна колекція одягу під назвою La Vacanza.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.