До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити джинси карго цього сезону: показує Дженніфер Лопес

Від уніформи британської армії кінця 1930-х до сучасних колекцій брендів — штани карго пройшли довгий шлях та зазнали деяких змін. Поєднуючи елементи військової естетики та вплив вуличного стилю, карго зберегли кілька великих кишень, вільний або приталений крій, утилітарне та практичне забарвлення. У новому сезоні штани карго по-справжньому підкорили всю модну індустрію: за даними платформи Stylight, кілька місяців тому пошукові запити цих штанів збільшилися на 60%. Багато знаменитостей, серед яких Кім Кардаш'ян, Гейлі Бібер та Джіджі Гадід, вже впровадили цю модну тенденцію у свій гардероб. Навіть Дженніфер Лопес не змогла втриматися від стилізації карго, обравши для себе джинсову версію.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Реклама

15 лютого Лопес з'явилася в Лос-Анджелесі в джинсах карго, поєднуючи їх із затишним светром з високою горловиною, білими кросівками та сумкою-тоутом Christian Dior. Що стосується інших модниць, вони також віддають перевагу карго цього сезону. Перніль Тейсбек носить об'ємні джинси з накладними кишенями в парі з елегантним кардиганом, Зендая вибирає жіночнішу версію з білого шовку, Гейлі Бібер — вузькі штани з великими кишенями, а Кім Кардаш'ян — штани-парашути з нейлону. Більше образів streetstyle-зірок дивіться у нашій галереї.

<b>Як носити джинси карго цього сезону</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.