До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на побачення: показує Гейлі Бібер

День усіх закоханих вже сьогодні, і незалежно від того, чи плануєте ви відвідати ресторан, чи влаштуєте романтичний вечір при свічках вдома, ідеальним вибором для побачення стане мінісукня. А звернутися за ідеями стилізації пропонуємо до Гейлі Бібер, чия колекція коротких суконь справді вражає.

Гейлі Бібер у сукні Miu Miu та шубу зі штучного хутра Bottega Veneta
Гейлі Бібер у сукні Miu Miu та шубу зі штучного хутра Bottega Veneta

Реклама

У гардеробі Гейлі Бібер десятки, якщо не сотні, мінісуконь усіляких відтінків, силуетів і фактур. Так, маленьку чорну сукню, яка є базовим елементом у гардеробі кожної дівчини, Гейлі носить з чорними капроновими колготками або панчохами, накидаючи поверх шубу зі штучного хутра Bottega Veneta або Saint Laurent. Також у колекції модниці є чорно-біла сукня Miu Miu, сексуальна рожева корсетна сукня Versace та теплий в'язаний образ Isabel Marant в апельсиновому відтінку, який вона носить у парі з брогами та білими шкарпетками. Vogue.ua зібрав найкращі короткі сукні з колекції Гейлі Бібер, які можна вдягнути на побачення.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.