До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи streetstyle-зірки Леоні Ганне на Тижні моди в Мілані

Завершився Тиждень моди в Мілані, де нові колекції показали Fendi, Bottega Veneta, Max Mara, Valentino та багато інших брендів. Традиційно на вулицях модної столиці було не менш цікаво. Streetstyle-активістки перевдягалися по кілька разів на день, демонструючи стильний одяг з останніх колекцій. Особливо вирізнялася модниця з Німеччини Леоні Ганне, відома своїми ефектними і яскравими streetstyle-образами.

стритстайл Милан 2020Леоні Ганне

Fashion-блогерка Леоні Ганне, за якою стежить більш як 2,5 мільйона підписників в Instagram, за 5 днів встигла приміряти понад 10 різних образів. На шоу Fendi дівчина вдягла стьобаний ніжно-рожевий комбінезон з глибоким декольте й об’ємними рукавами, на показ Prada прийшла в богемній спідниці з торочками, шовковому топі й подовженій жилетці, а перед шоу Etro streetstyle-фотографи закарбували її в сукні-сорочці з етнічним принтом і черевиках-челсі на масивній підошві. Серед інших модних образів Леоні Ганне продемонструвала напівпрозору синю блузу Max Mara, бірюзовий брючний костюм Boss, лляний ансамбль пісочного відтінку Salvatore Ferragamo, романтичну блузу з рюшами лавандового відтінку Alberta Ferretti й лимонну трикотажну сукню Bottega Veneta. Vogue.ua зібрав всі образи streetstyle-зірки Леоні Ганне на Тижні моди в Мілані.

Реклама

<b>Милан леони ханне</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.