До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала і Тіна Кароль в образах FROLOV на "Євробаченні"

Вчора, 13 травня, у Великій Британії відбувся фінал пісенного конкурсу "Євробачення", який вона приймала від імені України. На відкритті з'явилися артисти, які раніше представляли Україну на "Євробаченні", серед них переможці минулого року Kalush Orchestra, Джамала, Тіна Кароль, гурт Go_A і Вєрка Сердючка. Привернуло увагу глядачів не лише виконання пісень, а й образи, які артисти вибрали для виступів. Особливо запам'яталися виходи Джамали і Тіни Кароль, які зʼявилися на сцені у вбранні всесвітньо відомого українського бренду FROLOV.

Українська співачка Джамала стала спеціальною гостею фіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2023". На сцені вона виконала пісню "1944", з якою перемогла на конкурсі у 2016 році. Джамала вийшла у темно-синьому брючному костюмі FROLOV зі знаковими блискучими елементами. Вбрання доповнили мерехтливі рукавички з мережива. "Сукня Джамали натхнена материнською силою. Її пісня "1944" набула нових сенсів за останні півтора року й стала ще більш актуальною, що хотілося підкреслити візуально. По кольоровій гамі образ перегукується з переможним костюмом Джамали 2016 року. І цього разу він знову про перемогу, але іншу, ту, на яку чекаємо не лише ми, але весь світ — перемогу України у війні" — каже про образ дизайнер Іван Фролов.

Реклама

Через 17 років після участі в "Євробаченні", Тіна Кароль знову заспівала пісню Show me your Love, але тепер в новому аранжуванні. Для свого виступу співачка вибрала червону сукню з вирізами у формі сердець FROLOV. Ефектне вбрання було прикрашене блискучими стразами і доповнене мереживними рукавичками та сексуальними колготками. "Кутюрна сукня зі знаковими вирізами FROLOV у формі серця й мереживними панчохами — це сміливий образ безстрашного кохання. Він є своєрідним пророцтвом, що чекає на нас після перемоги. Нашим завданням було, попри весь біль і траур, в яких кожен із нас знаходиться щодня, показати, наскільки ми потужні й сильні і що ми можемо створювати й дарувати красу цьому світу попри все", — каже про образ Тіни Кароль дизайнер Іван Фролов.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.