До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Міддлтон взяла участь у виступі Kalush Orchestra на "Євробаченні"

Одним з найяскравіших моментів цьогорічного "Євробачення" став виступ Kalush Orchestra, які на правах переможців 2022 року відкрили фінал конкурсу у Ліверпулі. У відео, яке гурт презентував під час свого виступу, переможну пісню Stefania виконують світові артисти з різних країн. Справжнім сюрпризом — не тільки для українців, а й для всього світу — стала поява у кліпі принцеси Вельської Кетрін.

Реклама

Кейт Міддлтон виконала на фортепіано невеликий уривок зі Stefania. Її короткий інструментальний виступ був записаний на початку травня в Багряній вітальні Віндзорського замку, повідомляють британські таблоїди. У кадрі принцеса з'являється у блакитній вечірній сукні Jenny Packham.

У твітері королівської родини принцеса Вельська висловила радість з приводу того, що доєдналася до виступу українців: "Сюрприз до "Євробачення"! Приємно приєднатися до Kalush Orchestra у спеціальному виконанні твору-переможця минулого року!" Цей символічний виступ Кейт Міддлтон разом із Kalush Orchestra — ще один яскравий знак того, наскільки потужно Велика Британія та британський народ підтримують Україну.

Тріумфатором цьогорічного конкурсу стала Швеція — перемогу здобула співачка Loreen із композицією Tatoo. Український гурт TVORCHI, який представив у Ліверпулі стильний перформанс із піснею Heart of Steel, посів шосте місце.

Після свого виступу музиканти вийшли на сцену із табличкою з написом "Тернопіль", привернувши таким чином увагу до чергового злочину Росії. Адже поки увесь світ насолоджувався красивим музичним шоу у Ліверпулі, Росія завдала ракетного удару по Тернополю, рідному місту гурту TVORCHI.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.