До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Сара Джессіка Паркер у Нью-Йорку

Шанувальники серіалу "Секс у великому місті" ввечері 22 квітня знову побачили разом улюблених героїв – Керрі Бредшоу та її коханого Олександра Петровського, точніше акторів, що зіграли цих героїв. Сара Джессіка Паркер і Михайло Баришніков відвідали прем'єру фільму "Нурієв. Білий ворон", яка минула в Нью-Йорку.

Сара Джессіка Паркер і Михайло Баришніков

На заході Сара Джессіка Паркер знову продемонструвала свою любов до міксу найрізноманітніших фактур: поєднала шкіряні штани, шовкову сорочку, оксамитовий жакет з блиском і босоніжки, всіяні глітером. Вишенькою на торті стала м'яка сумка відтінку фуксії.

Реклама
Анна Вінтур і Сара Джессіка Паркер

"Нурієв. Білий ворон" – це біографія знаменитого танцівника, що охоплює все його життя – від дитинства в Уфі до життя на Заході. Зняти цю захопливу історію втечі з СРСР вирішив актор і режисер Райф Файнс. Його вразила книжка про Нурієва і він мріяв екранізувати складне життя цієї талановитої і сміливої людини. Зіграти танцівника Файнс довірив артисту балету Олегу Івенку. У кадрі можна побачити і самого британця. Для себе він вибрав роль педагога Нурієва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.