До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Сара Джессіка Паркер у квітчастій сукні

Днями Сару Джессіку Паркер помітили в Нью-Йорку в новому літньому образі. Зірка культового серіалу "Секс і місто" відвідала взуттєву крамницю свого бренду SJP. Для робочого візиту Сара вибрала романтичну білу сукню довжини максі, прикрашену яскравим квітчастим принтом. Літній ансамбль актриса доповнила елегантними туфлями з ефектною срібною пряжкою в стилі Мері Джейн. Паркер мала при собі чорний шкіряний клатч з неоновим ремінцем через плече. Не забула актриса й про запобіжні заходи під час карантину — обличчя Сари прикривала мереживна маска й сонцезахисні окуляри, які вона створила в колаборації із Sunglass Hut.

Сара Джессіка Паркер

Сара Джессіка Паркер, як і її знакова героїня Керрі Бредшоу, справжня прихильниця всіляких суконь. В її гардеробі можна знайти незліченну кількість жіночних квітчастих варіантів, романтичних моделей з ніжного мережива, ефектних образів з відкритою лінією плечей, суконь у стилі бохо, а також вечірнє пишне вбрання з довгим шлейфом для червоних доріжок. Vogue.ua зібрав найкращі сукні Сари Джессіки Паркер.

Реклама

<b>Найкращі сукні Сари Джессіки Паркер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.