До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Леді Ґаґа у Valentino Couture

Минулого тижня Леді Ґаґа приїхала до Нью-Йорка, щоб дати концерт з Тоні Беннет у Radio City Hall. Напередодні шоу вона неодноразово змінювала свій зовнішній вигляд. Спершу Ґаґа з’явилася в елегантній чорній сукні Alessandra Rich, а потім — у вбранні Richard Quinn у стилі старого Голлівуду. Цього разу зірка представила новий ансамбль для вечірнього Мангеттена. Леді Ґаґа вдягнула гламурний образ Valentino Couture, що хоч кому голову замарить. Фігурну сукню-кейп (без отворів для рук) з кутюрної колекції осінь-зима 2021/2022 вона підкреслила жовтими шкіряними рукавичками й гігантським капелюхом з ліловим оперенням.

Леді Ґаґа у Valentino Couture

Завершили образ нюдові босоніжки з ремінцями й великі сонцезахисні окуляри у формі маски. Цей образ Ґаґи як завжди був ефектний, підхожий для подіумів або обкладинок журналів. Ґаґа вміє додати в повсякденне життя свята й епатажу, змушуючи незвичні речі мати такий самий невимушений вигляд, як, скажімо, спортивний костюм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.