До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Леді Ґаґа в сукні Richard Quinn

Справжні ньюйорківці знають про дві головні речі, які не можна носити у мегаполісі: підбори й одяг до підлоги. Але ці правила неприйнятні, коли йдеться про Леді Ґаґу. Сьогодні вона з’явилася на вулицях Мангетена в ретро-образі з довгим шлейфом і ботильйонами на високих підборах. Можливо, не найпрактичніше рішення, проте це гламурне вбрання якнайліпше передає її настрій. У цьому образі читалася чуттєвість 1960-х: сукня з веселим квітчастим принтом Richard Quinn мала такий вигляд, як ніби вона належить Елізабет Тейлор, що відпочиває біля басейну в готелі Beverly Hills. Ґаґа додала сучасного лиску своєму виходу, використавши жовту сумку Louis Vuitton Capucines, сонцезахисні окуляри в оправі "котяче око" та ботильйони на дуже високій платформі, які визирали з-під струмливої сукні.

Леді Ґаґа в Richard Quinn

Нині Ґаґа перебуває в Нью-Йорку напередодні дводенного концерту з Тоні Беннеттом, і вона вже починає демонструвати своє вбрання. Раніше співачка опублікувала фото у своєму Instagram-акаунті на тлі Емпайр-стейт-білдинг у класичній чорній сукні Alessandra Rich, ніби королева Нью-Йорка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.