До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Нові образи Анджеліни Джолі у Венеції

Венеційський кінофестиваль — 2024 набирає обертів. На церемонії відкриття гості вже встигли подивитися нову роботу режисера Тіма Бертона "Бітлджюс. Бітлджюс", а сьогодні ввечері, 29 серпня, їх чекає гучна прем'єра фільму "Марія" з голлівудською зіркою Анджеліною Джолі в головній ролі. Вона вже приїхала до Італії, де насолоджується венеційськими краєвидами та демонструє нові образи.

Анджеліна Джолі у Венеції, 2024
Анджеліна Джолі у Венеції, 2024

Реклама

Розпочала акторка день в образі авторства Ентоні Ваккарелло, креативного директора Saint Laurent, який цієї осені шанувальницям французького бренду пропонує тотальну прозорість. Джолі вибрала досить стриману версію цього тренду — коричневу сукню із сітки, але у багатошаровому виконанні та з драпируванням. Теплий відтінок вбрання вдало підкреслює новий колір волосся Анджеліни. Після цього акторка продемонструвала свою любов до мінімалістичного стилю за допомогою чорної сукні з відкритою спиною, яку вона вдягла для денного фотоколу. З нетерпінням чекаємо її вечірнього виходу на червону доріжку 81-го Венеційського кінофестивалю.

Анджеліна Джолі у сукні Saint Laurent
Анджеліна Джолі у сукні Saint Laurent

Нагадаємо, байопік "Марія" розповідає про 1970-ті роки в житті однієї з найвідоміших оперних співачок у світі Марії Каллас та про паризький період її життя. За словами режисера Пабло Лорраїна, "Марія" об'єднує дві його найбільші пристрасті — кіно й оперу. Тим часом для Анджеліни Джолі, яка останніми роками була зайнята створенням документального кіно та громадським активізмом, це стало поверненням на великий екран. Більше про цікаві факти життя Марії Каллас читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.