До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Образ дня: Анджеліна Джолі у Венеції

Увечері 28 серпня у Венеції вже 81-й раз стартує кінофестиваль — найстаріший у світі. Цього року на острові Лідо покажуть чимало гучних прем'єр, одна з яких — байопік "Марія" про життя оперної діви Марії Каллас. Головну роль у стрічці зіграла актриса Анджеліна Джолі, яка давно не з'являлася на великому екрані. Голлівудська зірка вже прилетіла до Італії, щоб представити свою нову роботу.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Реклама

Незабаром ми побачимо її на червоній доріжці, а поки в мережу потрапило кілька її фотографій — у Венецію Джолі прибула в тренчі DIOR з нестандартним вкороченим рукавом. Також шанувальники звернули увагу, що їхня улюблениця знову повернулася до світлого волосся. Вперше в новому образі вона з'явилася кілька днів тому у рекламній кампанії помади Tom Ford.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Нагадаємо, що окрім "Марії" серед найочікуваніших прем'єр фестивалю — "Джокер" Тодда Філліпса, "Квір" Луки Гуаданьїно з Деніелом Крейгом і "Кімната по сусідству" Педро Альмадовара, головні ролі в якому зіграли Джуліанна Мур та Тільда Свінтон. Більше про ключові стрічки Венеційського кінофестивалю — 2024 читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.