До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Несподівано: Мішель Обама в лимонній сукні Schiaparelli

Відколи Мішель Обама перестала бути першою леді США, а протокол – впливати на її образи, в гардеробі американки з'явилися сміливі і навіть суперечливі речі. Наприклад, на презентації власної книжки "Становлення" вона з'явилася в ботфортах Balenciaga з голографічним ефектом, а для недавньої гала-події American Portrait вибрала сміливу сукню Schiaparelli лимонного забарвлення і з металізованою сіткою зверху.

Мішель Обама в Schiaparelli

Вбрання створив спеціально для місіс Обами Деніел Розберрі, креативний директор Schiaparelli. Він розповів: "Під час створення сукні ми з одного боку відштовхувалися від ідеї криноліну, який часто використовуємо в кутюрних образах, а з іншого – від кольору. Ми хотіли, щоб він перегукувався з ефектним рожевим, візитівкою бренду, але при цьому поєднувався з особистістю Мішель Обами. Вона дуже любить жовтий, тому ми взяли його за основу, але додали ту саму ексцентрику Schiaparelli і в підсумку отримали цей божевільний лимонний".

Мішель Обама в Schiaparelli
Ескіз сукні Schiaparelli для Мішель Обами

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.