До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Моніка Беллуччі в сукні Dolce & Gabbana

На церемонію вручення премій від Італійського інституту культури в Лос-Анджелесі Моніка Беллуччі прибула в довгій чорній сукні з оголеними плечима Dolce&Gabbana і прикрасах Cartier.

Складно уявити актрису без нарядів знаменитих італійців. Вже більше двадцяти п'яти років Беллуччі є однією з найвідоміших і улюблених моделей і муз Dolce & Gabbana. Всі найбільш пам'ятні вбрання для червоних килимових доріжок створювали для актриси саме Доменіко Дольче і Стефано Габбана. У свою чергу рекламні кампанії їхнії нових колекцій рідко обходяться без її участі, до того ж в 2003 році Моніка стала обличчям аромату Sicily Dolce & Gabbana.

Реклама

Прикраси Cartier також є одними з найулюбленіших супутників актриси для урочистих виходів. Чого варте лиш кольє з колекціїї High Jewelry 2017 року Résonances de Cartier з великими діамантами в 10,08, 1,04 і 1,9 карат, прикраса була всипана і безліччю діамантів меншого розміру, загальною вагою в 54,43 карата.

Читайте також:

Образ дня: Меланія Трамп в костюмі Dior

Анджеліна Джолі і Бріджит Макрон зустрілися в Парижі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.