До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі осінні образи Каміль Шар’єр

Instagram-акаунт фешн-блогерки з Парижа Каміль Шар’єр налічує майже мільйон читачів. Це й не дивно — стиль Каміль зрозумілий і простий, а вміння дівчини поєднувати базові елементи гардероба викликає схвальні вигуки у прихильників моди з усіх куточків світу. Чорно-біла гама, акуратна багатошаровість, яскраві акценти, oversize-фасон і довжина міді — головні стилістичні маркери модниці. Vogue.ua зібрав найкращі образи Каміль Шер’єр для осіннього натхнення.

У гардеробі Каміль трендові стьобані пальта сусідять з вічною класикою — бежевими тренчами, а актуальним трикотажним топам і жилетам у стилі препі затишно поруч зі светрами грубого в’язання. Улюбленим осіннім фасоном модниці можна сміливо назвати кльош — денім усіх кольорів Каміль поєднує з блузами з відкладним коміром, теплими сорочками й гостроносими чобітьми.

Реклама

Ще один тренд з осінньо-зимових колекцій 2020/2021, який полюбився Каміль, — торочки. На сорочках і спідницях, шкіряних куртках і аксесуарах — модниця лаконічно й стильно вводить цей елемент декору до своїх образів. У пару до таких речей Шар’єр вибирає анімалістичний принт, шкіряні сумки на ланцюжку й мінімалістичні прикраси.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.