До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: найкращі образи вагітної streetstyle-зірки Вікі Радер

Цього року багато моделей, актрис та інфлюенсерок готуються до поповнення у родинах. Зокрема, первістком вагітна Софія Річі, а стилістка і streetstyle-зірка Вікі Радер зовсім скоро стане мамою вчетверте. Німецька модна блогерка притримується позиції, що і під час вагітності можна мати привабливий і стильний вигляд, і показує на власному прикладі, як це робити. В гардеробі Вікі зараз багато зручних і затишних трикотажних речей, елегантних суконь, стриманих брючних костюмів, особливо в тонку смужку, і як би це дивно не звучало — деніму і шкіри.

Реклама

Вікі не вперше готується до народження дитини, тому точно знає, що їй потрібно і як скласти модний гардероб, коли живіт підростає щотижня. Серед її головних стилістичних прийомів — використання зручних еластичних речей на мʼяких резинках, які не заважають протягом дня, і поєднання розстебнутих джинсів з картатими сорочками або светрами. Щодо взуття, модниця віддає перевагу пласкому ходу: кросівкам, кедам і балеткам, лише іноді додає підбори до образів.

Крім того, вагітна Вікі вибирає total-denim, блискучі сукні з лелітками, обʼємні бомбери з вовняними максіспідницями, шкіряні тренчі і светри із візерунком аргайл. Вона вважає, що не потрібно купувати спеціальний одяг для вагітних, а можна цілком обійтися речами на кілька розмірів більше з люксу й масмаркету. Усі свої образи Радер доповнює актуальними сумками і стильними прикрасами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.