До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сієнна Міллер вагітна вдруге

Ще в одній зірковій парі очікується поповнення. Стало відомо, що Сієнна Міллер вдруге стане мамою. Батьком майбутньої дитини є бойфренд акторки Олі Грін, з яким вона зустрічається з лютого 2022 року. Про це повідомило видання People, яке опублікувало світлини зірки на відпочинку на Ібіці. На пляжі Міллер була вдягнена в коричневий купальник-бікіні і демонструвала округлий живіт.

Сієнна Міллер
Сієнна Міллер

Реклама

Нагадаємо, що у Сієнни вже є 10-річна донька Марлоу. Вона народилась у стосунках з актором Томом Старріджем. У британському Vogue за грудень 2022 року вона розповіла про радощі материнства: "Мені подобається бути матір’ю. Це те, що я вмію найкраще". Раніше того ж року вона розповіла іншому виданню про своє рішення заморозити свої яйцеклітини: "Біологія неймовірно жорстока до жінок. Я підійшла до 40 років і вирішила зробити цей крок, оскільки дуже хотіла народити ще одну дитину". Як виявилося, це дійсно спрацювало, і Міллер, безсумнівно, надзвичайно рада цій новині.

Сієнна Міллер і Олі Грін
Сієнна Міллер і Олі Грін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.