До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі й Сальма Гаєк на прем’єрі "Вічних"

У Лос-Анджелесі відбулася довгоочікувана прем’єра фільму "Вічні", нового потенційного гіта всесвіту Marvel, головні ролі в якому зіграли Сальма Гаєк і Анджеліна Джолі. Підтримати актрис на такій важливій для них події прийшли їхні діти.

Разом з Анджеліною Джолі на червону доріжку вийшло п’ятеро дітей — 20-річний Меддокс, 16-річна Захара, 15-річна Шайло, а також Вів’єн і Нокс, яким по 13 років. Пропустив захід тільки 17-річний Пакс. На прем’єрі від Джолі в коричневій сукні Balmain з відкритими плечима не можна було відірвати очей. Особливим акцентом її образу стала металева прикраса для обличчя, що надівається на губу й розділяє навпіл підборіддя. Дочки актриси також віддали перевагу вбранню в натуральній гамі відтінків, а Захара й зовсім позичила блискучу сукню Elie Saab у матері — у 2014-му та вдягала її на церемонію "Оскар".

Реклама
Анджеліна Джолі з родиною
Анджеліна Джолі на прем’єрі фільму "Вічні"

Сальма Гаєк відвідала прем’єру "Вічних" з дочкою Валентиною Паломою. Актриса залишилася відданою улюбленому бренду Gucci й любові до глибоких декольте, що підкреслюють її пишні груди. Також Гаєк сказала журналістам, що під час знімання вони близько здружилися з Джолі й та навіть приїхала привітати її з 55-річчям.

Сальма Гаєк з дочкою Валентиною Паломою
Сальма Гаєк


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.