До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 способів поєднувати майку з будь-чим

Майка може здатися не найцікавішою частиною гардероба, але цей скромний базовий предмет одягу може стати ідеальним і важливим штрихом багатьох образів. Останні кілька років проста біла майка зазнала ребрендингу — тепер це не просто річ для спортзалу чи дому. Вона стала улюбленим вибором модних редакторів, замінивши футболку з широкими рукавами. Бренди, як Prada і Loewe, зробили майки з логотипами культовими речами, а Bottega Veneta у своїх останніх колекціях показав, що біла майка і джинси — це одне із найстильніших поєднань.

Реклама

Як і з будь-яким базовим елементом гардероба, під час вибору майки слід звертати увагу на деталі. Вибирайте крій та тканини, які додадуть вашій майці довговічності та позачасовості. Можна обрати майку з квадратним вирізом у стилі 1990-х, глибокий круглий виріз або спинку-борцовку, яка додасть вашому вбранню спортивного настрою. Найкраще обирати тканини, що мають щільну структуру і тримають форму, щоб ваша майка мала гарний вигляд і довго служила.

Майка є незамінним елементом і ви часто побачите її в поєднанні з костюмами, елегантними спідницями, джинсами та піджаками. На масовому ринку найкращі базові майки можна знайти у таких брендів, як Cos, Uniqlo та Arket, а також Skims і Toteme, які створюють дуже привабливі та універсальні силуети.

Що найкраще поєднується з майкою? Насправді — майже все, адже це універсальна основа для багатьох образів. Майка і джинси — це класика, але також вона має більш ніж доречний вигляд з формальними речами, такими як спідниця-олівець, сатинова спідниця або костюм зі штанами.

Нижче ви побачите шість різних способів носити майку — від зручних образів для вихідних у парку до найелегантніших вечірніх ансамблів.

Вільні джинси + бомбер

COS
COS

COS
COS

Sacai
Sacai

Alighieri
Alighieri

Класичні штани + "желейні" сандалі

ARKET
ARKET

REISS
REISS

The Row
The Row

Loewe
Loewe

Джинсова максіспідниця + взуття на пласкій підошві

COS
COS

TORY BURCH
TORY BURCH

VAGABOND
VAGABOND

LIFNER
LIFNER

Спідниця з рюшами + фермерська куртка

WALES BONNER
WALES BONNER

Loewe
Loewe

TOTÊME
TOTÊME

Nike Cortez
Nike Cortez

Штани карго + рибальські сандалі

AGOLDE
AGOLDE

UNIQLO
UNIQLO

MARNI
MARNI

ANCIENT GREEK SANDALS
ANCIENT GREEK SANDALS

Вечірня спідниця + підбори

SKIMS
SKIMS

SIMONE ROCHA
SIMONE ROCHA

Isabel Marant
Isabel Marant

PRADA
PRADA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.