До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 образи Марго Роббі в стилі barbiecore

Лихоманка щодо стилю Барбі досягла найвищого рівня. Ми всі памʼятаємо гарячу хвилю рожевого кольору Valentino, яка накрила Голлівуд завдяки одній сліпучо монохромній колекції П’єрпаоло Піччолі, але це не означає, що цей тренд зупинено. Насправді ми знову вступаємо в нову главу божевілля barbiecore, оскільки наближається дата прем’єри фільму Ґрети Ґервіг із Марго Роббі в головній ролі.

Реклама

Доказом цього є рожеві образи Марго Роббі, які хочеться повторити. У квітні 2023 року в Лас-Вегасі актриса зʼявилася разом зі своїм колегою Раяном Ґослінгом в кінотеатрі CinemaCon. На заході актори розповіли більше про майбутню стрічку Ґрети Ґервіг "Барбі", де виконала головні ролі, а ще вийшли на публіку в парних вбраннях, що відповідають стилю їх персонажів — Барбі та Кену. Ґослінг був у футболці з написом "Ґрета Ґервіг" фірмовим шрифтом Mattel Barbie і бомбері яскраво-рожевого кольору, а Роббі в спідничному комплекті Prada, який складався з бюстгальтера-балконет у стилі 1950-х і мініспідниці.

Райан Гослінг і Марго Роббі
Райан Гослінг і Марго Роббі

Відтоді у всіх своїх появах, пов’язаних із Барбі, Роббі суворо дотримувалася того самого дрескоду: вінтажні силуети, що нагадують про час розквіту однойменної ляльки, і рожеві кольори всіх відтінків — від фуксії та півонії до пастельних тонів. Мінісукня Valentino із квадратним вирізом та підбори на The Kelly Clarkson Show були насиченого пурпурового кольору. Потім актриса ще зʼявилася в сукні Valentino в яскраво-рожевий горошок на вечірці в Лос-Анджелесі. Робі позувала в цій сукні та білих туфлях на підборах з рожевим Chevrolet Corvette.

Дійсно, Роббі представляє найпереконливіші аргументи для того, щоб поєднувати наші автомобілі з гардеробами. Вона повторила цей трюк у комплекті і пастельних тонах Bottega Veneta днем пізніше, позуючи у вбранні 1960-х і мюлях з відкритим мисом поряд із відповідним кабріолетом. Cвітлі локони та потужна усмішка — це ще одна основа уніформи Барбі, яку Роббі втілює. Пропонуючи стиль ляльку Mattel, актриса не просто віддає шану своєму проекту, а торкається конкретної дитячої ностальгії — як простий акт одягання ляльки відкрив мільйонам їх потенціал і можливості.

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.