До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 мішкуватих джинсів, як у Ріанни

Ріанна носила мішкуваті джинси задовго до того, як це стало трендом. Дизайнери попрощалися зі скінні в сезоні весна-літо 2021, при цьому ключові гравці галузі, в тому числі Chanel і Balenciaga, віддали перевагу моделям прямого крою з деніму.

Колекції осінь-зима 2021/2022 і недавні покази весна-літо 2022 ще більше підігріли інтерес аудиторії до мішкуватих джинсів. Molly Goddard об'єднали свої фірмові топи з тюлю з кислотними джинсами, Rejina Pyo продемонстрували яскраво-синю мішкувату модель, заримувану з плащем, а Peter Do показали пару легких джинсів на своєму дебютному показі.

Реклама

Мішкуваті джинси давно стали ключовим елементом гардеробу зірки. Після загальної одержимості мініспідницями, вільні брюки — обов'язкова інвестиція для bad girls. І ніхто не носить їх так добре, як Рі. У своєму недавньому виході Ріанна заримувала джинси Gucci з укороченим топом, багатошаровим ланцюжком і об'ємним кардиганом Celine. Кілька днів по тому вона носила ті ж джинси з картатим капелюхом-відром Dries Van Noten і кросівками Vans.

Серед її найкращих образів 2021 року — вбрання, яке вона надягала на серпневу вечерю. Рі надягла незвичайні джинси Balenciaga Hybrid поверх картатих боксерів Raf Simons, хустку з принтом, сумку Dior з камуфляжним візерунком і блискучими золотими сандалями Tom Ford.

Vetements — ще один фаворит зірки. Цього року вона неодноразово носила модну чорну пару бренду: в липні вона була втіленням різкості в джинсах, топі Lolla від Khaite і пухнастому головному уборі R13. У серпні Ріанна вибрала невимушений стиль, поєднуючи джинси Vetements, футболку з малюнком, сліпони Vans, сонячні окуляри і сумку Pouch сонячно-жовтого кольору від Bottega Veneta.

Vogue.ua зібрав 10 мішкуватих джинсів, як у Ріанни, які точно варто додати в свій гардероб цієї осені.

<b>baggy jeans предметка</b>

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.