До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що означає образ Біллі Портера на премії Critics' Choice Awards

Американський актор Біллі Портер знає, як зробити будь-який вихід на червону доріжку ефектним і незабутнім. З часу епатажної появи на червоній доріжці Met Gala 2019 в образі Клеопатри, зірка танцювально-трансгендерного серіалу "Поза" продовжує дивувати публіку. Так, 2020 року на церемонію вручення премії "Золотий глобус" Портер одягнув плащ з довгим шлейфом, прикрашеним білим пір'ям, а на церемонії Critics' Choice Awards, яка відбулася вчора, з'явився в вбранні, натхненному його роллю феї-хресної у фільмі "Попелюшка". Портер вийшов у м'ятному комбінезоні Hogan McLaughlin з геометричним ліфом і ультраширокими штанинами, а на руках, грудях і плечах актора пурхали різнобарвні метелики.

Біллі Портер у комбінезоні Hogan McLaughlin

"Цим виходом Біллі хотів підкреслити важливість свободи для кожного з нас, – пояснила стиліст Анна Бернабе. – Метелики по всьому тілу символізують численні перетворення і переродження, через які людина проходить протягом життя. Особисті метаморфози кожного". За її словами, нанесення цих візерунків на тіло актора зайняло більше години.

Реклама
Біллі Портер у комбінезоні Hogan McLaughlin

Образ Біллі Портера доповнили неоново-жовтий манікюр і масивні срібні прикраси – браслети, персні і кольє. Фінальними штрихами стали золота металічна підводка і блискучий сріблясто-синій бальзам для губ від зіркового візажиста Пет Макграт.

Біллі Портер у комбінезоні Hogan McLaughlin

Всі образи знаменитостей на червоній доріжці премії Critics' Choice Awards дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.