До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що надихало найяскравіших гостей балу MET GALA 2019

Всі соціальні мережі сьогодні рясніють фотографіями знаменитостей, яких Анна Вінтур запросила на щорічний бал Met Gala. Цього року він був присвячений естетиці кемпу, а це означало тільки одне – на червоній доріжці буде багато несподіванок, епатажу і театральності. Очікування гості виправдали повністю – чого тільки варті ефектний вихід Леді Ґаґи, сукня Cardi B, що наче розтеклася, і візуальні галюцинації від Езри Міллера. Але уважні глядачі побачили на Met Gala і чимало цитат, тому кожен образ стало вдвічі цікавіше розгадувати.

Серена Вільямс
Селін Діон

"Я ніколи не зніму цього. Воно все – моє", – з цими словами Селін Діон приміряла розкішний одяг для балу Met Gala, створений модним Будинком Oscar de la Renta. Натхненням для вбрання з 3000 ниток металізованої бахроми стала сукня акторки Джуді Гарленд у фільмі "Дівчата Зігфілда". Сама Діон коментує, що доторкнутися до голлівудської класики завжди було її найбільшою мрією. Можливо, артистка використає цей образ і у своєму музичному шоу?

Реклама
Езра Міллер

Після появи у стьобаній сукні Moncler довжиною до підлоги до Езри Міллера прикута увага всього модного світу, і зірка "Загону самогубців" виправдовує всі сподівання. На Met Gala він з'явився зі складним макіяжем-ілюзією авторства Мімі Чой, яка намалювала артистові кілька додаткових очей. З першого погляду було складно вгадати, які з них справжні. Цей образ натхненний роботою британської художниці Джилліан Верінг під назвою Me as Cahun Holding a Mask of My Face, адже спочатку свою багатоликість Міллер сховав саме під маскою.

Емілі Ратаковскі

Напередодні Met Gala глянцеві видання по черзі згадували зухвалі образи Шер, разом з тим називаючи її королевою кемпу. Одним з яскравих виходів зірки надихнулася і модель Емілі Ратаковскі – дівчина, яка також легко оголюється на публіці. Її сукня з відкритим животом і прикритими грудьми стала практично повною копією одного з убрань Шер з 1970-х. Створив цей провокаційний образ для зірки фільму Gone Girl дизайнер Пітер Дундас.

Зендая

Не обійшлося і без цитування казкових персонажів. Для 22-річної співачки Зендаї бренд Tommy Hilfiger створив справжню сукню Попелюшки з класичного голлівудського мультфільму 1950 року.

Кім Кардаш'ян

На перший погляд Кім Кардаш'ян, яка минулого місяця прикрасила обкладинку американського Vogue, обрала звичний для себе образ – сексуальну сукню, що щільно облягала її фігуру. Однак багато шанувальників впізнали в цьому "мокрому" вбранні алюзію на образ циганки Федри з фільму "Хлопчик на дельфіні", яку 1957 року відмінно зіграла Софі Лорен.

Кейсі Масгрейвс

Американська кантрі-співачка Кейсі Масгрейвс, яку шанувальники звикли бачити брюнеткою, на червоній доріжці Met Gala 2019 з'явилася в образі ляльки Барбі. Платинові локони і яскраво-рожевий костюм Moschino зробили свою справу – Масгрейвс відмінно вжилася у роль улюблениці мільйонів.

Біллі Портер

Ще одним яскравим гостем став Біллі Портер, від появи якого чекали справжнього шоу. Актор його влаштував – перевтілився в Клеопатру. Золотий комбінезон для Портера створив бренд The Blonds.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.