До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найстильніших зірок на Каннському кінофестивалі – 2024

Каннський кінофестиваль – 2024 вже став історією, але залишив по собі величезний слід, зокрема й модний. Упродовж двох тижнів ми бачили десятки знаменитостей, образи яких точно когось надихнуть на власні стилістичні експерименти або навіть зміну б'юті-образу. Ми вибрали 5 зірок, чиї каннські образи цього року нам запам'яталися найбільше.

Реклама

Белла Гадід

Белла Гадід та Канни просто створені одне для одного. Кожна поява моделі на Лазурному Березі викликає небувалий ажіотаж, а комунікаційники вже не перший рік підраховують індекс медійного впливу Гадід-молодшої саме на цьому заході. На Каннському кінофестивалі – 2024 Белла продемонструвала кілька провокаційних образів, найбільше обговорення з яких викликала напівпрозора сукня Saint Laurent, а також знову продемонструвала свою любов до вінтажу.

Белла Гадід у Saint Laurent
Белла Гадід у Saint Laurent

Белла Гадід у Michael and Hushi
Белла Гадід у Michael and Hushi

Демі Мур

Журналісти назвали королевою Канн-2024 голлівудську зірку Демі Мур, яка приїхала представляти на головний кіноогляд року свою нову роботу — горор "Речовина". Але не лише фільм викликав обговорення аудиторії, а й вбрання актриси – 61-річна Мур цього разу зробила ставку на поєднання стриманого крою та складних фактур. Докладніше ми розповідали тут.

Демі Мур у Celine
Демі Мур у Celine

Демі Мур у Loewe
Демі Мур у Loewe

Кейт Бланшетт

Кожна поява Кейт Бланшетт на червоній доріжці — це завжди подія. В образах акторки позачасова елегантність нерідко поєднується з інтелектуальним шиком, а знання соціально-політичного порядку денного акуратно вплітається в публічні виходи. Цього року Бланшетт підкорила всіх спочатку своїм образом у золотій сукні Louis Vuitton, а потім змусила аудиторію обговорювати вихід у сукні, кольори якої відсилають до палестинського прапора.

Кейт Бланшетт у Louis Vuitton
Кейт Бланшетт у Louis Vuitton

Кейт Бланшетт у Jean Paul Gaultier
Кейт Бланшетт у Jean Paul Gaultier

Маргарет Квеллі

29-річна Маргарет Квеллі — ідеальна модель для живої демонстрації подіумних вбрань Chanel, де ретроноти нерідко поєднуються зі складними фактурами та декором. Навіть такі нелегкі для стилізації аксесуари, як крислаті капелюхи в поєднанні з її легкістю та емоційністю починають звучати зовсім по-іншому. Цього року в Каннах Квеллі знову продемонструвала, чому в неї така любов із цим легендарним французьким брендом.

Маргарет Квеллі у Chanel
Маргарет Квеллі у Chanel

Маргарет Квеллі у Chanel
Маргарет Квеллі у Chanel

Гантер Шафер

Зірка "Ейфорії" Гантер Шафер — ще одна представниця молодого покоління голлівудських знаменитостей, яка не боїться модних експериментів. Під час Каннського кінофестивалю акторка продемонструвала, що абсолютно органічно почувається як у класиці з архівів Armani Prime, так і в образах у стилістиці grandmacore.

Гантер Шафер у Prada
Гантер Шафер у Prada

Гантер Шафер у Armani Prive
Гантер Шафер у Armani Prive

Сієнна Міллер

Британська акторка Сієнна Міллер недовго часу пробула в Каннах, але встигла продемонструвати, що її не просто так називають іконою стилю. Відома шанувальниця стилю бохо навіть для червоної доріжки обрала сукню в найкращих традиціях цього модного напрямку — невагомий шифон, метри оборок та пастельний відтінок виглядали свіжо та приємно на тлі "серйозних" каннських образів.

Сієнна Міллер у Chloe
Сієнна Міллер у Chloe

Діана Крюгер

Німкеня Діана Крюгер у Каннах продемонструвала, що насичені кольори можуть виграшно співпрацювати не лише з південною контрастною зовнішністю, а й із холодним типажем. На кінофестивалі Канна актриса продемонструвала це за допомогою образів Prada та Versace.

Діана Крюгер у Versace
Діана Крюгер у Versace

Діана Крюгер у Prada
Діана Крюгер у Prada

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.