До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращий макіяж Каннського кінофестивалю 2024

Завершуємо beauty-підсумки Каннського кінофестивалю. Вишенька на торті макіяж знаменитостей, з яким вони сяяли на червоній доріжці Канн.

Якщо проаналізувати образи краси знаменитостей з Каннського кінофестивалю, можна помітити деякі трюки, що їх застосовують практично всі зіркові візажисти. По-перше, стрілки: навіть якщо це не головний елемент образу, тонкі стрілки на верхніх повіках підкреслюють лінію росту верхніх вій, а завдяки витонченому кінчику — подовжують очі.

Реклама

По-друге, підкручені вії. Цей неочевидний прийом буквально розкриває погляд, і обличчя набуває відпочилого, свіжого вигляду.

По-третє, м'який контур губ. Ніхто з художників з макіяжу не бере вуста зірок в рамку; навпаки, лінії м'які, дещо розмиті, щоб давати ілюзію максимально природного образу.

Також варто звернути увагу на ретельну роботу з рум'янами. Візажисти розтушовують засіб так, щоб у світлі спалахів рум'янець не здавався гарячковим; навпаки, створюється вигляд, наче шкіра сяє зсередини.

І останнє — за порядком згадування, а не за важливістю. Майже у всіх випадках, де видно оголене тіло, візажисти застосовують олійки для тіла, іноді — поєднуючи їх з мерехтливими засобами. Про цей літній тренд ми детально писали тут.

Грета Гервіг
Грета Гервіг
Луна Бейл
Луна Бейл
Роузі Гантінгтон-Вайтлі
Роузі Гантінгтон-Вайтлі
Ельза Госк
Ельза Госк
Демі Мур
Демі Мур
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл
Єва Герцигова
Єва Герцигова
Емма Стоун
Емма Стоун
Аня Тейлор-Джой
Аня Тейлор-Джой
Белла Гадід
Белла Гадід
Шер
Шер
Єва Лонгорія
Єва Лонгорія
Коко Роша
Коко Роша

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.