До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя має значення: Світлана Бевза показала нову колекцію у Парижі

"У нинішньому стані нашого світу, який стикається з гнітом, тиском і тривогою, нам потрібна свобода, легкість та здатність літати. Нам потрібні крила, щоб злетіти над хаосом і спокійно йти до свободи. Для нас це означає безпеку — безпеку життя, самовираження та свободу вибору. Спокійна елегантність і непомітна хоробрість можуть бути такими ж потужними, як і відкриті заяви чи дії", — так поетично дизайнерка Світлана Бевза описує свою нову колекцію, яку вона продемонструвала у Парижі.

Bevza осінь-зима 2023/24
Bevza осінь-зима 2023/24

Реклама

Основою колекції Bevza осінь-зима 2023/24 стали два кольори — чорний та білий. Білий колір завжди був у центрі історії Бевзи, він дарує свіжі відчуття нового дня та нового початку. Життя принесе виклики та зміни, але ми повинні почуватися вільними, щоб зробити вибір. У колекції представлені білі мінімалістичні сукні зі знімними "крилами" та вироби ручної роботи з "пір’ям", виготовлені з шовку за технологією безвідходного виробництва. Нові аксесуари, як-от клатчі у формі яйця та символічні мінімалістичні прикраси — брошки, сережки та підвіски — нагадують про найважливіше: створення та цінність життя.

У реальному житті ці два кольори завжди йдуть разом — одного не буває без іншого. У колекції українського бренду чорний виглядав підкреслено аристократично та елегантно. Він допоміг знайти баланс між складними фактурами та лаконічним силуетом, а також додав образам чуттєвості.

"В Україні ми платимо найважчу ціну в нашій боротьбі за життя. Ми хочемо, щоб кожен думав про те, наскільки важливо позбутися темряви та плекати мир", — підсумувала українська дизайнерка.

Подивитися всю колекцію Bevza осінь-зима 2023/24.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.