До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Заграла новими барвами: Victoria Beckham весна-літо 2020

Вікторія Бекхем, як і багато лондонських дизайнерів, у сезоні весна-літо 2020 зробила ставку на великі об'єми, вільні силуети і практичність.

Victoria Beckham весна-літо 2020
Victoria Beckham весна-літо 2020

Нова колекція Вікторії Бекхем — це акуратне пошиття і легкий наліт 1970-х. У ній багато плавних, без акценту на талії, шовкових суконь довжиною до кісточок: струмливих, зі складками, воланами, глибокими V-подібними вирізами. Рукави – довгі, а манжети ледве торкаються кінчиків пальців. Бекхем також видозмінила спідниці і брючні костюми, зробила їх більш вільними і довгими, розширила лацкани і подовжила жакети.

Реклама
Victoria Beckham весна-літо 2020
Victoria Beckham весна-літо 2020
Victoria Beckham весна-літо 2020

Навіть фірмові вузькі штани дизайнерки стали набагато об'ємнішими, і все це було частиною нового, вільного і простого, силуету. Головний виражальний засіб колекції — колір. "Раніше я любила носити чорний і не розуміла людей, які говорили, що їм це не подобається. Але потім усвідомила – колір набагато приємніший!" Цією ідеєю дизайнерка захопилася не на жарт: колись мінімалістичні пастельні колекції Victoria Beckham перетворилися на свято кольору і принтів. Незвично, але не менш красиво і жіночно.

Переглянути всю колекцію Victoria Beckham весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.