До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як виглядає перша колекція Гарріса Ріда для Nina Ricci

Дебютна колекція Гарріса Ріда для Nina Ricci була заснована на архівах французького бренду, але вірна його сміливому стилістичному почерку. У якості запрошення гості отримали мрійливу картину Джанін Бріто, на якій зображено ягня поруч із блискучим рожевим яблуком. Це нагадало культовий флакон аромату у формі яблука французького Дому і резюмувало підхід дизайнера до колекції "щось старе, щось нове" — від стирання меж між гендерами до капелюхів із коліщатками, які прикрашали багато барвистих вбрань.

Nina Ricci
Nina Ricci

Реклама

У вересні минулого року, за кілька днів після його третього лондонського шоу, Рід був призначений креативним директором Nina Ricci, що продовжило його революційну смугу. Гарріс Рід — випускник Central Saint Martins, який є прикладом того, що ведення соціальних мереж зараз має велике значення для кар'єрного зростання. Завдяки цьому Рід був помічений і незабаром отримав посаду креативного директора.

Nina Ricci
Nina Ricci

Nina Ricci
Nina Ricci

Nina Ricci
Nina Ricci

Напередодні паризького шоу Гаррі Стайлз носив на BRIT Awards чорний смокінг Nina Ricci, розроблений Рідом і прикрашений величезною шовковою квіткою на шиї. До і після цього Адель зробила ставку на спеціальний витвір дизайнера у горошок для виступу у Лас-Вегасі, а Флоренс П'ю обрала помаранчевий сет для премії BAFTA. Те, що схвалення знаменитостей та вибір вбрання для червоних доріжок будуть важливими для нової стратегії Nina Ricci, стало ясно з першого ряду на шоу, де були помічені Лоу Роуч (стиліст Зендаї) та Марні Сенофонте (стилістка Бейонсе). Ба більше, це довели образи з інфантильним гороховим принтом, екстравагантним пір'ям, гігантськими бантами та сюрреалістичним зображенням ягняти, замовленим спеціально у художниці Джанін Бріто.

Nina Ricci
Nina Ricci

Nina Ricci
Nina Ricci

Ми бачили помаранчеву тюлеву сукню Флоренс П'ю, тільки цього разу поділену на дві частини. Стилізація костюмів, вперше представлених Гаррі Стайлзом на BRIT Awards, виглядала так, ніби дизайнер запозичив риси однакових весільних костюмів Б'янки та Міка Джаггерів 1971 року — аж до капелюхів із дуже широкими крисами. Рід сказав, що хотів відновити деякі характерні риси Nina Ricci, як-от рукави-кокони та збільшені коміри на його шубах зі штучного хутра. Результат був трохи мультиплікаційним, але, схоже, він цього і хотів. Ми також побачили спідниці-сонце і дуже вузьку спідницю, яка завершила шоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.