До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшла презентація нових колекцій KSENIASCHNAIDER та [comfort zone]

У флагманському магазині KSENIASCHNAIDER 19 березня відбулася закрита презентація одразу двох колекцій – колекція Весна \ Літо 2024 від KSENIASCHNAIDER та нової лінійки Luminant від преміального італійського бренду доглядової косметики [ comfort zone ].

Ксенія Шнайдер та команда [ comfort zone ]
Ксенія Шнайдер та команда [ comfort zone ]

Реклама

Під час заходу гості познайомилися з новою колекцією KSENIASCHNAIDER весна-літо 2024, а також особисто поспілкувалися з дизайнеркою Ксенією Шнайдер та отримали стилістичні поради на новий сезон. Лінійку Luminant представила бренд-директорка [ comfort zone ] Олеся Божко та бренд-тренерка Юлія Шопяк. Спікерки ближче познайомили гостей з концепцією сталого розвитку та свідомого ставлення до довкілля, здоров’я і краси, які є основою філософії [ comfort zone ]. Зокрема, Luminant є втіленням принципів Conscious Skin Science. Як зазначила Юлія Шопяк, це колекція засобів, спрямованих на досягнення здорової сяйливої рівної шкіри "без філерів та без фільтрів". Сьогодні головними трендами у косметології є комплексний підхід у догляді за шкірою, якість та клінічна ефективність засобів, а також натуральні та чисті компоненти. Всім цим трендам відповідає [ comfort zone ].

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.