До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як придбати квитки на Vogue World та що варто знати про подію

Vogue World подія, покликана відзначати індустрію моди та креативність міста, яке проводить захід. Цього року Vogue World відбудеться в Парижі на честь сторіччя французької моди та спорту. З 2022 року захід вже проходив у Нью-Йорку та Лондоні. Розповідаємо, чого очікувати від цьогорічного Vogue World у французькій столиці та як туди потрапити.

Реклама

2024 року Vogue World святкує триріччя в Парижі. Шоу відбудеться в неділю 23 червня на Вандомській площі, де глядач стане свідком феєрії моди, спорту та живих виступів, присвячених творчості та багатій історії Міста Вогнів.

У Парижі поєднаються вибрані види спорту — велоспорт, гімнастика, теквондо, фехтування та брейк-данс, а окрім цього презентуватиметься кожне десятиліття французької моди, починаючи з 1924 року. На події будуть представлені французькі дизайнери минулого та сучасності, включно із Домами моди, які історично презентують свої колекції в Парижі. Всього до проєкту залучені понад 500 людей, зокрема моделі, спортсмени, артисти й особливі гості, а вечір буде розбавлено живими виступами.

Кошти від продажу квитків буде спрямовано на програму благодійних квитків Paris 2024 спільно з асоціацією Secours Populaire. Організація також опікується полегшенням доступу до необхідного обладнання молодим спортсменам початківцям по всій Франції.

Зарезервувати квитки можна за посиланням

Квитки можна придбати тут. Щодо квитків у першому ряді звертайтеся на електронну пошту [email protected].

Що варто знати про Vogue World

Місія Vogue World — відзначати індустрію моди та креативність міста, яке проводить захід. У 2022-му, в рік запуску Vogue World, у центрі Нью-Йорка розгорнули модний ярмарок та влаштували шоу, щоб надихнути модну спільноту Нью-Йорка. Моделі ходили подіумом просто неба, Lil Nas X виступав в оточенні сестер Гадід, Fendi пропонували багети, а Michael Kors і Katz’s Deli подавали сендвічі з пастрамі. У 2023 році шоу відбулося в Лондоні, де в Королівському театрі на Друрі Лейн Енні Леннокс виконала серенаду Sweet Dreams (Are Made of This), FKA Twigs співала разом із танцівниками Rambert, Stormzy та Софі Оконедо виконали Шекспіра, а супермоделі Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та Крісті Терлінгтон сюрпризом пройшлися подіумом.

Directed by: Bardia Zeinali
Produced by: North Six
Director of Photography: Marcell Rév
Stylist: Vanessa Reid
Edit + Post: Modern Post, Will Town, Danielle Schneiderman, Francisca Wistuba, Morgan Escobar, Rachel Howard
Color: Company 3, Nick Metcalf
Post Production Supervision: Savannah Hardman
Production Design: Danny Hyland
Hair: Mustafa Yanaz
Makeup: Hiromi Ueda
Nails: Hanaé Goumri
Movement Director: Eric Christison
Filmed At: Racing Club de France
Archival Producer: Maggie Jay Mellor
Music Supervision: Jessica Gramuglia
Music By: Édith Piaf
Sound: Concret Form
Sound Design + Mix: Raphaël Ajuelos
Sound Editor: Inès Adam
Voiceover: Olivier Rousteing
Visual Effects: Zee Stoitchkov & Mikey Smith at Microdot
Model Casting: Ignacio Murillo
Talent Casting: Winta Ghebre
Athlete Casting: Ikki Casting
Model: Gigi Hadid
Talent: Olivier Rousteing, Simon Porte Jacquemus, Jacquemus, Isabelle Huppert
Breakdancers: Sebi Jaeger, Sanam

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.