До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue World 2024 відбудеться в Парижі під час Тижня високої моди

Vogue World був запущений у 2022 році. Тоді захід розгорнувся в центрі Нью-Йорка як вуличний ярмарок-показ моди: моделі дефілювали просто неба, а LilNas X виступав в оточенні сестер Гадід. У 2023 році VogueWorld відбувся в історичному Королівському театрі Друрі-Лейн: Енні Леннокс виконала серенаду, FKATwigs співав разом із танцівниками Rambert, а супермоделі Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та Крісті Терлінгтон несподівано прогулялися подіумом. Цьогоріч VogueWorld оживає в Парижі на знаменитій Вандомській площі в оточенні ательє високої моди. Захід запланований на 23 червня.

Анна Вінтур
Анна Вінтур

Реклама

"Я рада, що VogueWorld знайшов свій третій дім тут, у Парижі, — прокоментувала Анна Вінтур, директорка з контентуCondéNast і глобальна редакційна директорка Vogue. — Якщо VogueWorld: NewYork був вуличним ярмарком, а VogueWorld: London — гламурним вечором у театрі, Париж стане свого роду церемонією святкування 100-річчя моди та спорту". До Вінтур приєдналася видатна група: Бруно Павловський, виконавчий президент Федерації високої моди, дизайнери Сімон Жакмюс, Олів’єРустен, МарінСерр і Фаррелл Вільямс, а також кілька французьких олімпійців, серед яких фехтувальник ЕнцоЛефорт.

Іб Камера та Сімон Порт Жакмюс
Іб Камера та Сімон Порт Жакмюс

Карін Ройтфельд
Карін Ройтфельд

Вільямс, який переїхав до Парижа, щоб очолити LouisVuittonMenswear, також прокоментував подію: "VogueWorld: Paris висвітлить найкраще з істинно французького стилю: і те, що ми бачимо на подіумах, і те, що з’являється на проспектах і бульварах. Це інклюзивний дух, який давно зробив це місто притулком для митців, і що продовжує робити паризьку моду такою незвичайною".

Енцо Лефорт, Фаррелл Вільямс і Марін Серр
Енцо Лефорт, Фаррелл Вільямс і Марін Серр

VogueWorld: Paris створюється у співпраці з молодіжними спортивними академіями з усієї Франції, поєднуючи кожен олімпійський вид спорту — велоспорт, гімнастику, теніс, тхеквондо, фехтування тощо — з темою французької моди на кожне десятиліття з 1924 року, коли Париж востаннє приймав Олімпійські ігри. На заході будуть представлені французькі дизайнери, сучасні та минулі, а також бренди, які історично представляють свої колекції в Парижі. Vogue планує пожертвувати частину доходів від продажу квитків на благодійну програму SecoursPopulaire, гуманітарну організацію, яка надає людям із сімей з низькими доходами унікальну можливість відвідати Олімпійські та Паралімпійські ігри. Організація також полегшує доступ до необхідного обладнання для молодих спортсменів-початківців по всій Франції.

Щоб отримати інформацію про придбання квитків, надішліть електронний лист на [email protected]. Ексклюзивна пряма трансляція Vogue з Парижа розпочнеться 23 червня о 20:00 за центральноєвропейським часом.

Фото: Acielle StyleDuMonde

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.