До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Згадати все: колекція Valentino Pre-Fall 2018

Колекцію Valentino Pre-Fall 2018 можна сміливо назвати екскурсом в історію модного Будинку – його креативний директор П'єрпаоло Піччоллі сміливо змішує різні епохи, але при цьому кожна річ має сучасний та актуальний вигляд. Прихильники Valentino зі стажем точно впізнають тигровий принт з колекції 1968-го року, хвильоподібні логотипи з сімдесятих , а також згадають про наступне десятиліття, дивлячись на велику чорно-білу полоску.

Valentino Pre-Fall 2018
Valentino Pre-Fall 2018
Valentino Pre-Fall 2018

Схоже різноманіття дозволило Піччоллі створити колекцію, у якій кожна дівчина зможе знайти свою ідеальну сукню – саме на них диайнер побудував колекцію. Тут знайшлося місце і для зухвалих міні, у яких потрібно танцювати до ранку, так і для трикотажних моделей з оптичними ілюзіями. Окремо почесне місце в колекції займають вечірні наряди – візитна карточка Valentino. Сукні для сучасних принцес у новому сезоні зшиті з летючого шифону, прикрашені об'ємною дорогоцінною вишивкою або привертають увагу глибокими декольте.

Реклама
Valentino Pre-Fall 2018
Valentino Pre-Fall 2018
Valentino Pre-Fall 2018

До речі, лукбук колекції знятий у майстернях Valentino у Римі, привідкрвиаючи прихильникам двері у святая святих. "Ця колекція – квінтесенція стилю Valentino, – розповідає Піччоллі. – І згадати про те місце, де все починалось, дуже правильно і символічно".

Valentino Pre-Fall 2018
Подивитися всю коллекцію.

Читайте також:

Джіджі Хадід – нове обличчя Valentino

Червона королева: Меланія Трамп у Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.