До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом TG Botanical

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним з них – TG Botanical.

Тетяна Чумак

17 років тому дизайнерка Тетяна Чумак створила одну з перших українських мереж масмаркетового одягу TAGO, яка згодом переформатувалася й досі розвивається як бренд TG Botanical. Марка, в якій гармонійно поєднуються технології й природа, показує всьому світу, що одяг локального виробництва може і має бути екологічно чистим.

Реклама
TG Botanical

TG Botanical досліджує технології виробництва тканин з кропиви, льону та коноплі, а також використовує експериментальні методики фарбування тканин рослинними пігментами, отриманими з квіток пижма, жолудів, лушпиння цибулі та кавових зерен. Через російське вторгнення бізнес дизайнерки дуже постраждав – згоріли поля її сім’ї, засіяні на Київщині для виробництва тканин. Та попри все це, TG Botanical продовжує свою роботу й був уперше представлений на міжнародній модній арені в межах Тижня моди в Копенгагені.

TG Botanical

Натуральні тканини знаходять своє місце в грайливих топах, трендових сукнях з вирізами та асиметричних максіспідницях, які будуть представлені під час Vogue UA Ukrainian Designers Showcase в Парижі.

TG Botanical

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.