До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA спільно з Labwear Studios представляють ексклюзивний мерч

Vogue UA у колаборації з Labwear Studios створили ексклюзивну колекцію мерчендайзу. Презентація лінійки відбулася під час заходу Vogue UA Ukrainian Designers Showcase в Парижі, на якому була присутня і Анна Вінтур.

Веня Брикалін, Анна Вінтур та Пилип Власов

За вісім тижнів до початку Тижня моди в Парижі команда Labwear Studios зустрілася з головним редактором Vogue UA Пилипом Власовим за післяобідньою кавою. Наступні шість тижнів колектив видання працював над колекцією з п’ятьма запрошеними українськими дизайнерами, а Labwear Studios керували її виробництвом. Так, Anton Belinskiy, GUDU, KSENIASCHNAIDER, Masha Popova та The Coat by Katya Silchenko розробили по одній речі, що ввійшли до ексклюзивної колаборації.

Реклама
Ніколас Ширле та Майкл Мангольд

Labwear Studios — це швейцарський стартап, який випустив свої перші футболки у квітні 2022 року. Молоді й амбітні засновники Ніколас Ширле та Майкл Мангольд прагнуть змінити галузь у бік більшої інклюзивності й різноманітності, будуючи платформу, що дає змогу більшій кількості дизайнерів створювати моду та бренди. Досі дизайнери одягу могли або використовувати стандартні оптові заготівки, або намагатися знайти й керувати власними постачальниками. Labwear Studios створили найкращу виробничу систему з огляду на побажання дизайнерів нового покоління — мережа їхніх фабрик у Португалії виготовляє продукцію для таких компаній, як Represent Clothing й OVO Drake.

Виробництво Labwear Studios у Португалії

Виробнича система Labwear Studios дає змогу дизайнерам-початківцям легко ввійти в індустрію моди. Байдуже, чи хочуть дизайнери починати з малого, просто замовляючи заготівки для самостійного друку, чи, навпаки, створювати повністю індивідуальний одяг унікального кольору й фасону, Labwear Studios керують виробництвом і підтримують розвиток бізнесу.

До ексклюзивної колекції ввійшли дві футболки авторства Anton Belinskiy та Masha Popova, а також три худі, виготовлені GUDU, KSENIASCHNAIDER та The Coat by Katya Silchenko. Завдяки oversize-крою всі предмети лінійки — унісекс, а стримана колірна палітра робить їх найкращими супутниками не тільки образів спортивного стилю, а й щоденних виходів.

Худі GUDU x Vogue UA; худі The Coat by Katya Silchenko x Vogue UA
Худі KSENIASCHNAIDER x Vogue UA
Футболка Masha Popova x Vogue UA
Футболка Anton Belinskiy x Vogue UA

Уся лімітована колекція ексклюзивно представлена на третьому поверсі київського ЦУМу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.