До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: вересень 2018

На обкладинці вересневого номера Vogue UA, який традиційно присвячений новому сезону, – супермодель Лара Стоун. Для модної індустрії вона – те саме, що королева для Великобританії: сезони минають, Лара Стоун залишається. У зйомці Vogue UA Лара входить в образ: наче сучасна королева вона грає з коргі, займається садівництвом і подорожує по своїх володіннях у вбранні Dior, Nina Ricci, Balenciaga і Miu Miu. Стилізувала зйомку fashion-директор Vogue UA Юлія Пеліпас, знімав бельгійський фотограф Квентін де Брі. Окремо варто розповісти про собак: коргі Лілі і Прінс – зірки серіалу "Корона", тому грати королівську свиту в кадрі для них було не вперше.

Шерстяний жакет, шерстяна спідниця, окуляри, шкіряні туфлі, все – Dior; колготи, What Katie Did; шерстяні шкарпетки, Miu Miu; шовкова хустка, вінтаж (Beyond Retro London)

У номері, крім cover story, чотири великі зйомки. Ключові подіумні образи сезону в зйомці Марко ван Рійта; сюрреалістична історія Надін Іджевере, в якій сміливі сукні нового сезону перетворюються в тент, шезлонг, матрац, рушник і навіть повітряного змія; подорож у часі в колекціях француженки Марін Серр, володарки LVMH Prize, і гід по знову і знову актуальній моді 1980-х в об'єктиві Массімо Зануссі.

Реклама

Героями номера стали японський дизайнер Акіра Нака, стиліст, it-girl і дизайнер Ада Кокосар, актриса Сірша Ронан, Іван Дорн та артисти його студії звукозапису Masterskaya, солістка бельгійської групи Warhaus Сільві Кройш, CEO Boucheron Елен Пулі-Дюкен і талант-скаут Флоріан де Сен-П'єр, якій завдячують посадами Алессандро Мікеле в Gucci і Крістоф Лемер в Lacoste.

Пальто з твілу, шкіряні рукавички, все – Nina Ricci; шовкова хустинка, вінтаж (Beyond Retro London)

І все-таки головний герой номера – новий осінньо-зимовий сезон. "Головне, що треба сказати про нього, – він нечувано різноманітний, – розповідає головний редактор Vogue UA Ольга Сушко. – Термін "тренди" можна було б списати з рахунків як неактуальний, якби надлишок трендів і їх взаємна суперечливість були головним трендом. Наш новий номер – своєрідна вітальна листівка нового сезону. Який буде дуже красивим. Я це відчуваю".

Вересневий номер Vogue UA вперше з матовою обкладинкою у продажі з 20 серпня.

Над обкладинкою працювали:

Фото: Quentin de Briey

Стиль: Julie Pelipas

Зачіски: Paolo Soffiatti @Bryant Artists

Макіяж: John Mckay @Frankreps

Асистенти фотографа: Simon

Wellington, Olivier Barjolle

Асистент стиліста: Anne Lauritzen

Продакшн: Western Promises

Модель: Lara Stone @IMG

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.