До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: листопад 2021

Листопадовий номер Vogue UA — про мистецтво бути собою і йти за своїм покликанням.

Чільне місце в номері посідає соціальний проєкт "Без обмежень" — за участі українських атлетів, переможців Паралімпіади в Токіо, і першої леді країни Олени Зеленської, яка досягає реальних змін, що покращують якість життя людей з інвалідністю. Цей проєкт — внесок Vogue UA у розбудову суспільства рівних можливостей для всіх українців. Проєкт продовжуватиметься в соцмережах і на сайті vogue.ua, де вийдуть повні версії інтерв’ю з паралімпійцями і першою леді Оленою Зеленською.

Бомбер з поліаміду, шкіряна спідниця, все – BOSS

На потребі йти за своїм покликанням наголошує і решта героїв Vogue UA. Дизайнер Дріс ван Нотен, чий бренд ось уже 35 років належить саме йому, а не одному з luxury-конгломератів, які за визначенням дбають про свій комерційний інтерес більше, ніж про творчість. Співачка Надя Дорофеєва, яка розпочала сольний проєкт, усвідомивши, що здатна на більше. І віртуозні майстри нішевих ювелірних брендів, які оцінюють свої новаторські технології та копітку працю понад вартість дорогоцінних металів і коштовних каменів.

Перезапускання знаменитого Музею моди в Антверпені після трирічної реновації, про яку розповідає його директорка Каат Дебо, — свідчить про те саме: як культурні інституції, дотримуючись своїх традицій, реагують на виклики часу. Далі досліджуючи тренди, на шпальтах номера розповідаємо, що вдягнути, щоб підкорити світ, і чи правда, що, купуючи речі з позначкою organic, ми допомагаємо планеті вціліти.

У beauty-додатку до номера — колекція осінніх ароматів, хюґе-гаджети, найкращі засоби для догляду з ферментами та балетні тренування як поєднання спорту й високого мистецтва.

Над обкладинкою працювали:

Фото: DAN BELEIU.

Реклама

Стиль: MARQUET К. LEE.

Зачіска: Michal Bielecki @Bryant Artists.

Макіяж: Aurore Gibrien @Bryant Artists.

Продюсер: Monika Martinez.

Продакшен: Public Space.

Сет-дизайнери: Déborah Saduon, Arnaud Laurens.

Помічники фотографа: Jacob Muller, Devon Oliver Corman.

Помічник стиліста: Thomas Santos.

Кастинг: Max Märzinger для JLC.

Модель: Ashley Radjarame @IMG

Над бьюті-обкладинкою працювали:

Фото: TINA SOKOLOVSKAYA.

Стиль: BEATRICE BALAJ

Зачіски: Dmitrii Puchnin.

Макіяж: Elya Belogurova.

Модель: Berite Labelle.

Подяка — Svetlana Griaznova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.