До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: лютий 2020

Лютневий випуск Vogue UA присвячений новому європейському кіно. Але у головних ролях не актори, які зазвичай добувають слави, а кінорежисери. І навіть більше: кожен з героїв постав у незвичайному для себе амплуа.

Грек Йоргос Лантімос взяв до рук фотокамеру – і зняв для Vogue UA обкладинку та fashion story з актрисою Маргарет Куеллі як моделлю. Режисер отримав карт-бланш на зйомку – і не відмовив собі у задоволенні полоскотати глядачеві нерви: локацією він обрав лондонську бутафорську майстерню, де виготовляють муляжі частин тіла для кіновиробництва.

Реклама

Француженка Маті Діоп спробувала себе у ролі гіда – вона провела знімальну групу Дакаром, містом, де розгортається дія її нового фільму, якому критики вже провіщують "Золоту пальмову гілку". Італієць Лука Гуаданьїно продемонстрував своє житло — старовинне палаццо у Кремі, облаштуванням якого опікувався сам. Ще 10 років тому воно було занедбаним, а сьогодні це не лише дім режисера, але й штаб-квартира його продакшен-компанії.

У лютневому номері найцікавіше відбувається не тільки у кадрі, а й поза ним. Британська фешн-редакторка Клер Томсон-Джонвілль і музикант Брайан Адамс — давні друзі, а для лютневого Vogue UA ці двоє перевтілилися у модель і фотографа й доповнили фотосесію бесідою про моду та свої стосунки. Не менш цікаві робочі діалоги Яреми Малащука та Романа Хімея, режисерів і переможців конкурсу молодих українських художників МУХі. Творчий дует представляє свої motion pictures, рухливі картинки, у різноманітних форматах — від кіно до фешн-відео.

Кіно і мода завжди йшли пліч-о-пліч – у модних зйомках цього номера постають візуальні образи, навіяні естетикою Фелліні, Хітілової або Альмодовара. Поряд топ-косметологи світу розповідають про б’юті-процедури, до яких удаються їхні зіркові клієнти — як напередодні появи на червоній доріжці, так і після того. Бонус до теми — ефективні експрес-засоби, що моментально нададуть свіжого вигляду перед важливою подією, до прикладу, оскарівською вечіркою.

Над обкладинкою працювали:

Фото: YORGOS LANTHIMOS

Стиль: ELIZA CONLON

Зачіски: Franziska Presche

Макіяж: Janessa Paré

Сет-дизайн: Polly Philp

Лейаут: Vasilis Marmatakis

Продюсери: Rebecca Skinner, Stuart Bentham

Продакшен: Superprime Films, Rattling Stick UK

Продакшен-супервайзер: Tiffany Che

Продакшен-менеджер: Rob Rogan

Асистенти фотографа: James Stopforth, Alex Board

Асистент стиліста: Letizia Guarino

Асистент візажиста: Kimie Yashiro

Асистенти сет-дизайнера: Clara Boulard, Camilla Byles

Продакшен-асистенти: Alex Miguel-Guerreiro, Jack Fenton

Модель: Margaret Qualley

Подяка — Lifecast

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.