До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: квітень 2019

Мода без частки іронії та самоіронії перетворюється на фарс, і квітневий номер Vogue UA наскрізь ним пронизаний. Квітнева обкладинка і cover story – іронічний погляд на стиль 1990-х, що знову повернувся на подіуми і в гардероби.

НА ЕДВІНІ: ШОВКОВИЙ КАРДИГАН, ШОРТИ З ВІСКОЗИ, СУМКА ЗІ ШКІРИ І МЕТАЛУ, МЮЛІ ЗІ ШКІРИ І ПЛАСТИКУ, ВСЕ – CHANEL

Fashion-інсайдер Джулія Гоббс смішно розповідає про головні конфузи в житті і роботі. Майже карикатурні образи з полотен художниці Дженні Фіггіс не можуть не викликати усмішки. Гіпертрофовані силуети епохи 1980-х з зйомки "Реформа" – в таких вбраннях запросто можна вийти на арену цирку і змусити публіку реготати до сліз, нічого для цього не роблячи. Американець Том Браун побудував на іронії свою кар'єру (зйомка "Піраміда Тома").

Реклама

Додаток Vogue Man – бонус до квітневого випуску – теж абсолютно позбавлений напускної важливості: це зараз зовсім не модно. Обкладинку чоловічого додатку прикрасив 19-річний принц Ніколай, шостий в черзі претендент на датський трон.

ФОТО: MARCO VAN RIJT @CAMERALINK. СТИЛЬ: RIKKE WACKERHAUSEN @SCOOP ARTISTS. ЗАЧІСКИ: METTE THORSGAARD @LUNDLUND. МАКІЯЖ: TRINE SKJØTH @LUNDLUND. АСИСТЕНТИ ФОТОГРАФА: SANTIAGO MENG, KENNETH MENG. АСИСТЕНТ СТИЛІСТА: KRISTOFFER VOLHAASE. МОДЕЛЬ: PRINCE NIKOLAI OF DENMARK @SCOOP MODELS

Над квітневою обкладинкою Vogue UA працювали:

Фото: RONAN GALLAGHER @ARTISTRY LONDON
Стиль: JULIE PELIPAS
Зачіски: JOSEPH PUJALTE @ARTLIST PARIS
Макіяж: WILLIAM BARTEL @ARTLIST PARIS
Манікюр: JULIE VILLANOVA @ARTLIST PARIS
Продюсер: KATERYNA KUDINOVA
Асистенти фотографа:
WYNSTON SHANNON, JAMES SKERRITT
Асистент стиліста: ARIANNA CAVALLO
Кастинг: MORGAN MAHER @ESTABLISHMENT
Моделі: EDWINA PRESTON @SELECT MODEL,
NICOLAS DOUÉ @SILVER,
ELOUANE DUVAL-GENIER @FRIMOUSSE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.