До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: що чекає на знаки зодіаку повітряної стихії у 2022 році

Передноворічний період — це не тільки час свят, дарунків і вечірок. В останні дні року, що минає, ми підбиваємо підсумки, будуємо плани на найближче майбутнє та уявляємо, як змінимо своє життя. У такі моменти хочеться дізнатися, що ж готує наступний рік. Разом з Tiffany & Co. ми звернулися до професійного астролога й попросили написати гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, щоб знати, чого нам варто сподіватися від 2022-го.

Представники знаків стихії Повітря у 2022 році уповні проявлять свої ділові якості. Рік стане трампліном для потужного ривка в кар’єрі й просування по службі. Виявивши завзяття й витримку, подібно до тигра, що зачаївся в передчутті переможного стрибка, представники знаків Повітря отримають бажане. Девіз цього року: терпіння й праця обов’язково принесуть свої плоди.

Реклама
Близнята
Сережки з колекції HardWear — срібло, перли; перлове намисто з колекції Paloma Picasso® — перли, срібло; біла сукня, Balmain (kameron.ua); чорна сукня, Dolce & Gabbana (kameron.ua)

Новий рік відкриває можливості для професійного розвитку. Це важливий етап переходу на наступний рівень, з іншим ступенем відповідальності. Вже в лютому можна братися за грандіозні проєкти і втілювати в життя найкреативніші ідеї.

Події весни потребуватимуть блискавичної реакції і швидких рішень — пробуйте все й вибирайте найкраще для себе. Влітку настане сприятливий період для поліпшення фінансового становища й експериментів з новими джерелами доходу.

Відпустку варто планувати на кінець року, коли всі розпочаті проєкти зможуть розвиватися стабільно без активного втручання ззовні, а операційні процеси буде налагоджено настільки, що жодна робоча рутина не завадить насолодитися приємною подорожжю.

Терези
Кулон з колекції Blue Book — платина, діаманти, кришталь; сукня, Louis Vuitton

Січень підсвітить перспективи й проблеми нового року: підкаже, де підстелити соломки, до чого докласти зусиль, а з чим — попрощатися раз і назавжди. Головна порада зірок — не намагатися втримати те, що більше не тішить.

Весна — особливо продуктивний час для професійних успіхів. Можна думати про нові напрями в бізнесі, планувати переговори з іноземними партнерами. Наймані працівники, ймовірно, зможуть домогтися хорошої надбавки до окладу.

Ближче до осені доведеться обстоювати своє становище в соціумі й підтверджувати набутий раніше статус, демонструючи стійкість, сміливість і професіоналізм. Зате до кінця року можна буде пишатися проробленою роботою та її результатами.

Водолій
Сережки з колекції Tiffany Enchant® — платина, діаманти; кулон з колекції Tiffany City HardWear — біле золото, діаманти; сукня, Paco Rabanne (asthik.ua)

2022-й надасть всі умови для монетизації талантів. Особливо сприятливий час для цього — зима і початок весни. Зірки рекомендують спробувати себе в новій якості — і вже у квітні й травні здивуватися фінансовим результатам.

Літо почнеться з ділової активності, може бути багато подорожей, відряджень, зустрічей і переговорів. Липень і серпень краще присвятити робочим завданням, а відпочинок перенести на оксамитовий сезон. Вересень і жовтень — ідеальний час для подорожі до моря.

У листопаді-грудні ймовірний таємний роман, поява шанувальника і, можливо, не одного. Загалом грудень — сприятливий місяць для влаштування особистого життя: розпочаті в цей період стосунки можуть стати основою міцної сім’ї.

Що треба знати про прикраси Tiffany & Co.

У 1837 році Чарльз Льюїс Тіффані заснував у Нью-Йорку свою компанію. Незабаром його крамниця стала відома як палац скарбів за виняткові коштовні камені. Відтоді Tiffany & Co. — синонім вишуканості, новаторського дизайну, довершеної майстерності та виняткової креативності. У XX столітті компанія здобувала дедалі більшу популярність у всьому світі, розширювалася мережа її крамниць і зростала культурна значущість, про що свідчать, наприклад, новела Трумена Капоте "Сніданок у Тіффані" і фільм з участю Одрі Гепберн.

Сьогодні Tiffany & Co. та її дочірні компанії, що налічують понад 13 000 працівників, розробляють, продукують і продають прикраси, годинники й розкішні аксесуари. Серед них понад 5000 досвідчених художників, які ограновують діаманти й виготовляють прикраси в майстернях компанії, демонструючи відданість найвищій якості.

Колекція Tiffany City HardWear втілила в собі енергію Нью-Йорка й бере натхнення з урбаністичної душі міста і його вулиць, де сучасні бунтівники змішують високу моду з вуличним стилем.

Колекція Blue Book — унікальні прикраси високого ювелірного мистецтва Tiffany & Co.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun
Фото: Nazar Cherniy
Стиль: Anna Honcharova
Макіяж: Olha Ostapchuk
Зачіски: Sasha Vetrova
Манікюр: Oksana Zavora @Chummy.nails
Асистент із зачісок: Alyona Kundryk
Асистент стиліста: Anna Ovsiannikova, Daria Bihun
Світло: Nikolai Kazak, Aleksandr Mischenko
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Модель: Dasha Khlystun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.