До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віржіні Віар залишає посаду креативного директора Chanel

Після п'яти років на чолі модного Дому Chanel та майже 30 років роботи в бренді загалом Віржіні Віар залишає посаду креативного директора. Про те, хто керуватиме креативною командою Дому після Віар, оголосять згодом.

Віржіні Віар
Віржіні Віар

Реклама

Віржіні Віар була креативною директоркою Chanel з 2019 року, після смерті Карла Лагерфельда. У Chanel прокоментували, що за останні роки роботи в Домі Віар вдалося оновити модні коди бренду, поважаючи його творчу спадщину. За майже 30 років роботи Віржіні завжди була вірною Chanel.

Актуальні плани Дому на презентацію кутюрної колекції сезону осінь-зима 2024-2025 залишаються незмінними: її представлять 25 червня у Паризькій опері.

Photo: Anton Corbjin, Vogue, December 2020
Photo: Anton Corbjin, Vogue, December 2020

Нагадаємо, що шлях Віржіні Віар у Chanel почався у 1987 році з посади стажистки з вишивання. Вже за чотири роки Віар стала студійною директоркою Дому. У модній індустрії Віар відома як права рука Карла Лагерфельда, який захоплювався сучасними поглядами Віржіні на моду та наявністю нових ідей. Зараз ця талановита жінка починає новий шлях, про який нам точно стане відомо згодом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.