До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Victoria's Secret назавжди закриють 250 крамниць через коронавірус

20 травня представники бренду Victoria's Secret повідомили, що планують закрити 250 крамниць у США й Канаді. Це рішення ухвалили у зв’язку зі значними втратами через пандемію коронавірусу. Загальний обсяг продажів бренду впав на 46 % упродовж першого фінансового кварталу. Всього на території Північної Америки бренд нині має 849 бутиків, більшість з яких закриті з березня через COVID-19.

Victoria's Secret show, 2018

Щоб впоратися з кризою й відновити колишні темпи продажу, Victoria's Secret планували продати контрольний пакет акцій приватній інвестиційній компанії Sycamore Partners, однак угода провалилася. Унаслідок бренд змушений скоротити кількість місць продажу для того, щоб утриматися на плаву. Як відомо, репутація Victoria's Secret уже не перший рік нестійка через кілька громадських скандалів. Так, у листопаді 2019 року бренд скасував своє щорічне шоу й розпочав кампанію з ребрендингу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.